tiistai 21. lokakuuta 2014

Nyt ne ostokset

Siellä ne on, noiden kassien sisällä. Tosin muutama vasemmanpuoleinen on Emilian.


Mutta pitemmittä puheitta asiaan. Mosaicia / Aetz Nailzia varten oli jo etukäteen tehnyt vähän ostoslistaa, mutta olin myös jättänyt heräteostoksille mahdollisuuden. Alunperin listalla oli valkoinen ja Veil pink -geelimaalit, lähes läpinäkyvä folio, yksi sivellin ja pari stardustia. Jokaista noista tulikin sitten hankittua hieman enemmän... Geelimaaleja mukaan tarttui lopulta 10. Syytän kyllä tästä hieman minua Aetz Nailzin puolesta auttanutta nais-immeistä, joka oikein kyseli ja innosti ostamaan.


Seuraavassa kuvassa on melkein pelkkiä järkiostoksia. Odysseyn parhaits bufferiviiloja ja kokeeksi Mereneidin 150-grittisiä kestoviiloja. Mereneidillä oli kolme geelilakkaa kahden hinnalla ja sieltä piti väkisin etsiä ne kolme. Valinta oli vaikea, mutta lopulta valitsin kimmeltävän hieman oranssihtavan punaisen joulua ajatellen, tumman turkoosihtavan kimaltelevan ja neonpinkin. Ihania hileitäkin otin kolme. Noista kaksi on mix-hileitä ja tuo vasemmanpuoleinen pinkki aika hienojakoista. Voisikohan sitä käyttää stardustin tapaan?


Sitten mun pienet lakkaostokset. Cesarsshopin osastolta ihana Color Clubin Peace, love & polish. Myös Emilia osti tuon. Sain ensikosketukseni Essenceen Suomessa. Siellä osastolla pieni hamsteri sisälläni meinasi nostaa päätään, mutta onneksi Emilia puhui järkeä mm. vihreän lakan kanssa (kerrankin noin päin muuten). Ostin sitten vain kaksi lakkaa ja kaksi luomiväriä. Löysimme myös Sinful Colorsin lakkoja ja samalta osastolta ostimme molemmat myös Batisten kuivashampoon, joka seuraavassa kuvassa on.


Messuilla oli Tangle teezerit tarjouksessa kympillä. Ostin ensimmäiseni, tuollaisen matkaversion. Ensimmäinen kokeilu suihkun jälkeen vahvisti ajatusta hyvästä ostoksesta. Näppärästi sain tukan ojennukseen! Bf tosin meinasi, että onko tuo joku eläinten harja, pyh! Ostin myös tuplapakkauksen Ziajan vuohenmaitovoidetta, päivä- ja yövoiteet on siinä. Noita tulee Sokoksellekin, niin ei tartte enää tilailla ulkomailta, jee!


Me hairahduttiin myös messujen Livbox-tarjoukseen, joten semmonen tulee nyt seuraavat kolme kuukautta. Lisäksi sai vielä yhden Livboxin, joka on kokoelma aiemmista. Oltiin kyllä ihan liian helposti suostuteltavissa tuohon :D


Sitten ne kaikki näytteet. Oriflamelta taas ripsari, joka on uudistunut. Mielenkiinnolla odotan, onko yhtä hyvä, parempi vai huonompi kuin entinen. Madaran ei-niin-hyväntuoksuinen rasva ja iso kasa näytepusseja. Lisäksi vielä toinenkin shaveri. Ja just kun kävin sokeroinnissa!


Semmottia.. Mites te muut messuilla käyneet, tarttuiko yhtä paljon tavaraa vai kenties enemmän? Selvisikö joku ihan miniminiostoksilla?

7 kommenttia:

 1. Heh, yritätkö jotenkin muka vihjata, että olisin muka ollut ennemminkin yllyttämässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, een... Saiko tosta muka semmosen käsityksen :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia.Ite selvisin aika vähin tai oli vähän pakko =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan tyytyväinen. Hyvä, että onnistuit selviimään vähällä :)

   Poista
 3. Mä oon kyllä lahen sokkarista ostanut noi ziajan rasvat niin ainakin täällä niitä on jo myynnissä o.O ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no tuolla oli semmonen kyltti, että nyt on tullu Sokkareihin. Mä oon viimeks siis tilannu niitä reippaasti yli vuos sitte, joten sen jälkeen en oo katellu..

   Poista
 4. Kivoja ostoksia :)
  Anttiloissa on nyt varastontyhjennys, niin tanglet oli siellä 10,90 €. Ja Iberolta on tullut myös samantyylinen, paljon pienempi :D

  VastaaPoista