Sivut

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Vähän Vihreää Vahakangasta

Ohops, tuli ihan tahaton postaustauko nyt tähän. On kyllä ollut niin kiirettä, että olin jopa yli viikon samoilla kynsilläkin, nimittäin näillä, jotka nyt esittelen. Eilen mulla olis ollut aikaa julkaista nää jo, mutta ajattelin, että laitan eka uudet ja sitten postaan. Valitettavasti niissä uusissa vierähtikin semmoset neljä tuntia, joten taas siirtyi. Nyt kuitenkin kynnet on kuosissa, joten otin salaattikipon kauniiseen käteen ja laitoin hyvää musaa, niin eiköhän tässä postaus jos toinenkin tule raapustettua. Niitä kun ei tosiaan edes luonnoksissa ollut varalle.


Mutta tässä nämä vihdoin on. Kolmen leiman kynnet uudesta laatasta, joka sekin ja kaverinsa on vielä esittelemättä. Laatta on Moyoun Hipster -kokoelman numero 5. Siitä poimin kolme erilaista kuviota, vai niitä kyllä taisi olla neljä, kun kaksi oli melkein samanlaisia. Anyway, pohjan päälle laitoin kolmella eri värillä leimat. Ja tulos oli tietenkin se, että pohja hävisi kokonaan! Pitää siis joskus pistää uudestaan tuota minttua.


Kynnet ranskalaisilla viivoilla:
  • Pohjaväri - China Glaze Re-fresh mint
  • 1. leima - China Glaze Grass is lime greener
  • 2. leima - Flormar M05
  • 3. leima - Konad valkoinen leimalakka (saatu)
  • Päällyslakka - Seche Vite
  • Leimalaatta - Moyou Hipster 05

Kaikki lakat käyttäytyi leimailussa tosi kivasti ja yllätti niiden näkyminen. Erityisesti Flormarissa on tosi hyvin pigmenttiä siihen touhuun, kuten kuvista näkyy. Grass is lime greener oli juuri sitä, mitä odotinkin: hailakka vihreä säväys.


Loppukevennyksenä se salaatti. Mun ehdotonta suosikkia on tosi yksinkertainen fetasalaatti. Siihen tulee kurkkua, tomaattia, salaattia ja Apetinan snack aurinkokuivattu tomaatti fetaa. Onko muita tuon fetan fanittajia?

16 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet. Pakko itsekin jossain välissä tilata noita laattoja.

    VastaaPoista
  2. Oikein kivat kynnet! :D hauska varsinki se, että niissä on useampi leima. Näillä viihty varmasti hyvin pitkäänki. :) Täällä yksi fetan fanittaja. Tuo Feta on ihan hyvää, mutta kyllä se aito Patros vie voiton ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kerrankin uskalsin laittaa monta leimaa, enkä pelännyt, että menee pilalle.
      Oonkohan mä ees maistanut tuota Patrosta :0

      Poista
  3. Todella ihanat kynnet ^_^ Värit sopivat todella hyvin keskenään yhteen :)
    Täällä on kans yksi feta-syöppö :D Voisin syödä fetaa aamusta iltaan ja illasta aamuun, melkein voisi sanoa että voisin elää pelkästään fetalla :DD Ja olen huomannut, että fetaa voi laittaa lähes mihin tahansa ruokaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      No sä oot kyllä ihan Feta-hullu! :D Mutta totta, sitä voi laittaa melkein mihin vaan!

      Poista
  4. Kivat kynnet ja oon kyl jääny koukkuun fetaan.Veljen tyttö viime kesänä käski maistaa ja siitä lähtien sitä syöty aika reilusti =)

    VastaaPoista
  5. Me käytetään aina tota fetaa :) Pitäis kyllä varata sulle aika kun talous tästä tasapainottuu sairaala- ja ristiäisrumban jälkeen :)

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on parasta :P
      Ois kiva, jos tulisit käymään mun studiossa tai vaikka ihan muuten vaan :)

      Poista