sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Puolihintaisia uusia China Glazeja auringossa

Luin Fanin blogista, kuinka hän oli tilannut China Glazen lakkoja Mimaxista puoleen hintaan. Itse olin kokonaan missannut tarjouksen ja ajattelin, että missasin kokonaan tuon, mutta enpä missannutkaan. Meinasin, että en silti tilaisi mitään, mutta siinäkin kävi toisin. Kuva kertoo raa'an totuuden.


Tilasin 7 lakkaa! Ja kuten aina, lakat saapui nopeasti. Tilasin monta nättiä kesäväriä ja yhdestä olin niin innoissani, että halusin heti mennä ulos lakkaamaan. Kuka arvaa tässä vaiheessa, mitä lakkaa käytin ekana? Alempana löytyy vastaus...


Samalla, kun lakkasin varpaita, myös swatchasin lakkoja tikuille. Yllä olevassa kuvassa lakat vasemmalta oikealle: Sun Worshiper, Unrefined, Itty Bitty Gritty, Of Coarse!, Re-fresh mint, Bump in the night, ja Nude. Samat tikut vielä alla eri suunnasta kuvattuna.


Tein ihan alottelijamaisia virheitä lakkojen kanssa: liikaa lakkaa sutiin tai liikaa lakkaa sudin varteen ja sitten kävi näin, yksi pisara parvekelaatoille ja yksi pisara jalalle. Jalan sain tietysti puhtaaksi, mutta puulaatta imaisi sinisen hienosti ja siihen jäi epämääräinen väriläiskä.


Ja sitten se mun ekaksi valitsema lakka kynsillä. Eli kyseessä on Sun Worshiper, ihana neoninen oranssi!! Mutta ihanaa siinä ei paljon muu ole kuin väri. Se on ihan äärettömän surullista. Lakka oli tosi vaikea levittää. Eka kerros tuli toosi raidalliseksi, annoin kuivua kunnolla ja laitoin toisen. Edelleen raidoittui ja teki kaljuja kohtia alempaan kerrokseen. Ei muuta kuin taas pitkä kuivatusaika ja kolmas kerros. Vieläkin sama juttu. Neljäs olisi pitänyt laittaa, mutta kun en vaan jaksanut, laitoin Sechen. Kuva kaunistelee totuutta, sillä edelleen on kirjava, mutta tossa sitä ei näy. En tiedä, mikä auttaisi tässä. Vai johtuiko tuo vaan kuumasta säästä (29 astetta).


Toinen ongelma ilmeni jo heti seuraavana päivänä. En käyttänyt aluslakkaa ja lakka alkoi irrota kynnestä niin, että näytti siltä, että olisi ollut vaaleamman oranssi ranskalainen manikyyri. Vain Seche piti kärjen lakan paikallaan. Vähän kun rapsutti, niin lakkaa lähti isoina paloina.

Vaikka kokemus oli lamauttava, aion kuitenkin antaa uuden mahdollisuuden, koska kaunis väri. Kuka muuten arvas oikein? Ja mitä muut arvas?

14 kommenttia:

 1. Jes arvasin heti mitä lakkaa käytät ensin! Ihanan pirteät varpaat, harmi jos lähtivät ihan noin vaan pois:\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!
   Joo, se oli tosi harmi, koska toi on Ihanan värinen lakka!

   Poista
 2. Arvasin, koska Sun Worshipper on vain niin hätkähdyttävän upea. :) Vaatii vain ehdottomasti valkoisen cremen alleen, niin toimii paremmin. Ei silti niinkään mikään unelmakoostumus vaan aika vaikea, mutta värin takia olen antanut aina anteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ja se kyllä on!
   Pitää ens kerralla laittaa joku sopiva lakka alle, ei tosta muuten tuu mitään. Värin takia antaa paljon anteeksi :)

   Poista
 3. Miulla on myös mm. tuo Sun Worshipper, mutta ne kyllä muista, että olisin sillä kynsiä lakannut, töpöttelemällä ainakin. Neonit on pirullisia ja tietenkin aina ne kauniit värit käyttäytyy huonosti >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nuo neonit tuppaa olemaan... Mut liukuvärinhän tuolla varmaan saisi tosiaan hyvin. Sitä täytyy kokeilla seuraavaksi! :) Kiitti ideasta ;)

   Poista
 4. Ihania kesälakkoja :)
  Mullakin menny tää tarjous ohi...ehkä ihan hyvä nyt on muutenkin mennyt niin paljon rahaa kun kesä tulee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vielä säkin ehtisit ;) Mut jos on jo tuhlannu paljon, niin ei kannata :)

   Poista
 5. Ihania kaikki! Varsinki noi kaikki hiekat on ihania <3

  VastaaPoista