tiistai 27. toukokuuta 2014

Päällyslakka on petturi

Nämä karkkikynnet mulla oli ennen niitä kukkia. Silloin teki kovasti mieli neonpinkkiä ja neonkeltaista, erityisesti sitä keltaista. Ja mitäs niihin sopivammat koristelut olisikaan kuin valkoiset koko kynnen leimat!


Nuo leimat kevensi kivasti räikeää vaikutelmaa, jonka kynsistä olisi saanut ilman niitä. Mä oon harvoin leimannut kokonaisia kynsiä, koska leimat on yleensä ollut liian pieniä, mutta onneksi noissa Pueenin laatoissa sitä ei tarvitse miettiä. Myös Konadin uudemmissa laatoissa koko kynnen leimat on sopivan kokoisia.


Kynsiltä löytyy
 • Keltainen - China Glaze Yellow Polka Dot Bikini
 • Pinkki - China Glaze Shocking Pink (Neon)
 • Valkoiset leimat - Konad Valkoinen leimalakka (saatu)
 • Laatat - Konad m100 (saatu), Pueen 55 ja 59
 • Päällyslakka - Color ClubAikomus oli olla näillä monta päivää, jopa viikko. Toisin kävi... Jo päivän kuluttua huomasin kynsissä värjäymää. Ihmettelin myös, että olinpa saanut paljon karvoja lakattua kynsiin. Sitten tarkastelin heti lakkauksen jälkeen otettuja kuvia, eikä niissä ollut ollenkaan karvoja. Joten sekin menee nyt samaan syssyyn eli päällyslakan piikkiin. Käytin Color Clubin lakkaa ja se ei näköjään ole kovin hyvä. Kynsistä oli tullut parissa päivässä tosi ruman väriset ja parhaiten sen huomasi, kun kärjestä lohkesi päällyslakkaa normilakan päältä.


Ei mulle Sechen kanssa ole kyllä koskaan käynyt näin. Syy Color Clubin käyttämiseen oli Sechen jäykistyminen, mutta nyt olen saanyt sille Restoren ja ison täyttöpakkauksenkin, joten enköhän siirry takaisin sen käyttäjäksi.

10 kommenttia:

 1. Kauniit! Ja voi harmitus tuota päällyslakkaa...

  VastaaPoista
 2. Mullakin tuppaa tuo Color Clubin päällyslakan kanssa käymään noin. Värjää lakkaa oudon väriseksi ja lähtee ennen aikojaan. Muuten todella nätit kynnet! Inspiraationa seuraaviin omiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä juttu. Olisin niin toivonut, että tää ois ollu joku poikkeus :/
   Mutta kivempi juttu on se, että sait inspiraatiota :)

   Poista