perjantai 4. huhtikuuta 2014

Raitaa ja ranskista

Näiden kynsien myötä paluu Suomeen ja blogin pariin. Reissusta sitten omassa postauksessaan.


Ensimmäisenä ihanan näyttävät mustavalkoraidalliset kynnet. Asiakkaan kanssa näistä oli puhe jo edellisellä kerralla ja nyt hän uutta aikaa varatessaan varoitti minua. Mietittiin leimaamista, mutta leima oli liian pieni ja muutenkin halusin käsin maalata. Asiakkaalla oli hieman luottamuspulaa, pystyisinkö maalaamaan nuo raidat, mutta itse olin vakuuttunut pystyväni siihen.


8 kynteen tuli vaakaraidat Cheekan valkoisella geelilakalla ja Mosaicin mustalla geelimaalilla, 1 kynsi sai pystyraidat. Yhteen kynteen piti tulla sekavärisiä timantteja punaiselle pohjalle, mutta punainen oli niin kiva ja sopi sellaisenaan, että jätettiin timantit pois. Ehkä sitten toisella kertaa?


Sitten tosi harvinainen manikyyri, eli valkoinen ranskis. Sellainen valkoinen ranskis, jossa ei ole yhtään koristeluita. Yleensä aina halutaan jotain pientä extraa.


Tämmöisiä tänään, näyttävät ja hillityt :)

10 kommenttia:

 1. Noi raitakynnet on aivan ihanat ♡ Ja hyvin sä oot osannut laittaa kaikki raidat suoraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli vaan pakko luottaa itteensä, että saa ne suoraan :D

   Poista
 2. Apua, ihan mielettömän hienot nuo raitakynnet! En tajua, miten olet saanut raidat noin suoraan ja siististi, mulla ei tahdo onnistua edes tarrojen kanssa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Asiakkaanikin taisi kuvata niitä sanalla "mieletön". Hirveellä itseluottamuksella vaan, niin menihön ne suoraan :D

   Poista
 3. Ihanat raita kynnet. :) Tosi kivat.

  VastaaPoista
 4. Raidalliset -wau, niin hienot. Terkkuja!

  VastaaPoista