keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Jotain, joka ei kestä

Halusin viime viikolla hillityt kynnet työmatkalle, halusin myös sellaiset kynnet, jotka kestää kokonaiset kolme päivää. Epäonnistuin - tuplasti! Kynnet olisi ehkä olleet neutraalit ja kestävät, jos olisin pitänyt pelkän pohjan. Pakkomielteeni koristeluun lopulta pilasi hienon ajatuksen.


Eli keksin tehdä lähes samanvärisellä hiekkalakalla "alueita" ja laittaa neon-niittejä. Alueet olisi vielä sopineet kahteen edellä mainittuun kategoriaan, mutta nuo neon-niitit yhdessä hiekkalakan kanssa pilasi. Niitit alkoi lähteä jo aamulla ennen työmatkalle lähtöä ja ne myös kului nopeasti rumiksi, metalli alta tuli näkyviin. Neon-niitit ei myöskään ole neutraaleja. Irtoilun ja kulumisen voi osin selittää sillä, että hiekkalakan takia en voinut laittaa niiden päälle lakkaa. Lopuksi lakasta vielä lohkeili paloja, kuten kynsistäkin ja kaiken lisäksi poislähteneiden niittien koloihin tuli likaa, hyi!


Kaikesta huolimatta kynsillä käytin
  • Pohjaväri Color Club - East Austin (2 kerrosta)
  • Hiekkalakka-alueet - Perfect Sand S59
  • Päällyslakka ennen hiekkaa - Seche Vite
  • Neonvärisiä niittejä (kiinnitetty Seche Vitellä)
East austin on melkein mukava lakka. Se melkein peittää kahdella kerroksella, mutta lopputulos meinaa jäädä hieman epätasaiseksi. Siksi suosittelen kolmea, vaikka itse laitoin vain kaksi.

6 kommenttia: