maanantai 10. maaliskuuta 2014

Halo-Graphic

Vaikka nyt jatkuvasti mulla on kynsillä Halo Hueseja, tätä en valinnut itse. Mulla ei (taaskaan) ollut mitään ideaa, minkä väriset kynnet haluisin ja vein koko syntipurkkini poikaystävän katseltavaksi. Hän selasi lakkoja, mutta mikään ei meinannut olla mieleinen. Ojensin vielä lopuksi Halo Hues -kokoelman tikut (joissa ei vielä ole nimeä, eli siksi eivät ole syntipurkissa) ja sieltä valikoitui kaksi lakkaa, joista "sain valita itse". Valitsin Halo-graphic -lakan, enkä edes muista, mikä se toinen oli.


Vaikka lakka on kiva ihan pelkiltäänkin, koristelupakkomielle iski jälleen. Valitsin postissa juuri saapuneet riikinkukkosiirtokuvat ja laitoin niitä nimettömiin ja peukkuihin. Siirtokuvat on ebaysta ja olen tyytyväinen niiden käyttäytymiseen aluksi. Irtosivat helposti taustasta ja jämähtivät paikkaa, johon ne oli asetettu. Pieni pettymys tuli päällyslakan kanssa, se toi siirtokuvan läpinäkyvät reunat esiin, eikä ne kadonneet edes kuivuessa. Toinen pettymyskin liittyi päällyslakkaan, laitoin yhteen nimettömään tosi paksusti Seche Viteä ja nimettömässä ollut siirtokuva veti ihan hulluille rypyille. Kyseinen kynsi meni uusiksi.


Kynsillä siis:
  • Pohjaväri - Color Club Halo-Graphic
  • Hopeiset siirtokuvat
  • Päällyslakka - Seche Vite

Kynsien kuvaaminen niin, että siirtokuvat olisi näkyneet hyvin, oli haastavaa. Kuvausvalon alla kynsien holoefekti oli "liian voimakasta". Pakko oli vähän sammutella valoja, niin sain otettua tuon keskimmäisen kynsikuvan.


Muuten tuo voimakas holoefetki ei sitten haitannutkaan yhtään :D

6 kommenttia: