keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kyllästyminen pitkiin kynsiin

Voin luvata, että tämä on vasta lopun alkua. Lyhyempää on vielä luvassa! Viilasin lähes kaikki geelit pois ja nyt pituus on omien kynsien mitassa, geeliä on ihan ohut kerros ja siihen tein päälle koristelut myöskin geelillä. No okei, pikkusormessa on kynsilakkaa, mutta sen alla ja päällä on kyllä geeliä.


Nimettömän ja etusormen kuvioihin sain inspiraation maitotölkistä, mutta toteutus ei kyllä sitä maitopurkkia muistuta. En kauheesti ihastunut kynsiin tekovaiheessa ja teki mieli jättää kesken, mutta kun geeli oli jo kovetettu, niin ei ajan puitteissa ollut vaihtoehtoja.


Kynsillä tällä kertaa:
 • Pikkusormi - Alla Glam Lacin ruskea glittergeelilakka, päällä OPI When Monkeys Fly
 • Etusormi ja nimetön - Mosaic Snow White, koristelut Mosaic Black -geelimaali
 • Peukku ja keskisormi - Nuderoosa Geelilakka Sannatara Nail Artista

11 kommenttia:

 1. Hei,
  harkitsen geelikerrosta vain kynsilakan päälle laitettuna. Miten tällöin lakkauksen poistaminen onnistuu? Asetonillako vai vaatiiko geelipäälinen jonkin erikoispoistoaineen?
  T:Toistaiseksi vielä uuniton nysäkynsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelipäällinen vaatii viilaa, että sen saa pois, sitä ei saa liuotettua millään. Jos siis käytät "tavallista geeliä". Jos taas käytät soak off -geeliä (eli geelilakkaa), niin sen saa asetonilla (foliotekniikalla) pois, jos ensin pinnan kevyesti karhentaa.
   Itse suosin väritöntä geelilakkaa vahvistamassa kynttä ja sen päälle lakkaamista, koska lakat kestää tosi hyvin geelilakkauksen päällä.

   Poista
  2. Kiitos opastuksesta! Sen turvin geelilakka (Top Coat) on jo ostettu ja uuni tilattu, vaikkakin käytettynä tosin..
   Joskohan noiden avulla lakkaus kestäisi ilman kärkikulumista kauemmin kuin yhden työpäivän! :D

   Poista
 2. BTW: ihailen vapaankäden lakkauskykyäsi!

  VastaaPoista
 3. Hitsi toi glitterkynsi on magee ;)

  VastaaPoista
 4. Mitä tuo glamlack on? Ihan uusi tuttavuus :) Ja onko hyvää ja mistä saapi? Glitterkynnestä: onko kynnellä siis sekä geeliä että tavallista kynsilakkaa? Missä järjestyksessä ja mitä "pohja-aineita"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on "ihan tavallista geelilakkaa". Omani ostin I <3 me -messuilta, enkä ole muualta edes etsinyt. Ihan hyvältä vaikuttaa, voin siis suositella. Kannattaa googlata, jos kiinnostaa.
   joo, glitterkynnessä on "tavallinen geelikynsi" pohjalla, sitten värillinen geelilakka, kynsilakka ja sitten paksu päällysgeeli.

   Poista
 5. Kuinka kauan annoit tavallisen lakan kuivua ennen päällysgeelin laittoa? Olen jostain lukenut, että tavislakka ei toimi geelin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä 10 minuuttia, kesti silti tuolla välissä. Mäkin luulin aiemmin niin, mutta aion nyt testailla muitakin tavislakkoja geelien kanssa ja teen siitä sitten postauksen.

   Poista