perjantai 14. helmikuuta 2014

Kolme erilaista liukuväriä

Oon viime aikkoina alkanut keräilemään asiakaskynsiä jonkun kategorian mukaan ja tänään on vuorossa liukuvärjätyt kynnet.


Ensimmäisenä hieman epätyypillisempi liukuväri, nimittäin poikittainen sellainen. Tämä on tehty Mosaicin geelimaaleilla (neonpinkki, neonkeltainen ja valkoinen). Kyseessä on geelilakkaus, joka on väritetty noilla ja päällä on vielä Mosaicin White gold stardustia. Strassit on saatu Cesarsshopista. Kynnet on tosi kesäiset, ne on asiakkaani lomakynnet Intiaan.


Toisissa kynsissä on liukuväri, kuten hetki sitten julkaisemassani tutoriaalissa. Eli se perinteisempi suunta, kärjestä kohti tyveä. Värit on Suomen talveen sopivan viileät.


Kärjessä Baehrin pool paradise ja hienojakoinen hologlitter. Molemmat saatu Cesarsshopista. Tutoriaalista poiketen kuviot ei ole leimoja, vaan ne on piirrelty Mosaicin Gel Paintilla.


Viimeisenä vastaava liukuväri kuin yllä, mutta tässä kärki on vaaleanpunainen ja glitteri on tuollaista mix-hilettä.


Alla oleva vaaleanpunainen kovasti yrittää olla ranskalainen manikyyri, mutta on niin samanvärinen kynnen kanssa, että sitä ei oikein erota.


Minkälainen liukuväri on paras? Ja en tahdo rajata vastauksia näihin kolmiin kynsiin :)

10 kommenttia:

 1. Noi ekat on munkin suosikit! Nuo glitterliukuranskikset taas kuuluu omiin "turvalakkauksiin", helppoa, nopeaa ja kivan näköistä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, se on helppo ja nopea ja hyvännäköinen, eli täydellinen turvalakkaus :)

   Poista
 2. Nättejä ja hyvää ystävänpäivää hannele =)

  VastaaPoista
 3. Nämä kaikki kivoja, mutta ekat hauskasti persoonallisimmat <3

  VastaaPoista
 4. Kaikki tosi hienoja, mutta ekat mielestäni hienoimmat. :)

  VastaaPoista