Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

Torstaituote - China Glaze Crinkled Chrome, Don't be foiled

Bongasin Glitz & Glam -blogista China Glazen uutuuden, ryppylakat ja saman tien kuului "ka-ching" ja olin muutamaa euroa köyhempi. Lakka saapui parahiksi ennen vuoden vaihdetta ja mulla olikin sitten tinakynnet.


Don't be foiled on turkoosihtava vaaleenmetallinsininen metallinen ryppylakka. Kynnet näyttävät metallisilta ja pinta on lakan koostumuksen ansiosta elävä. Lakan koostumus ja ulkonäkö tulee varmasti jakamaan mielipiteitä, onhan se taas jotain ihan uutta.


Lakka peittää erinomaisesti jo yhdellä kerroksella ja kuivuukin tosi nopeasti. Toinen kerros ei anna lisää muuta kuin kuivumisaikaa ja ryppyisyyttä, mutta sitä saa tarpeeksi jo yhdellä. Lakka on hieman jähmeää levittää, koska sisältää paljon hilettä ja meinaa jopa kuivua käsiin levitettäessä, kuten metallilakoilla on tapana.


Lakka tuntuu kynsillä karhealta kuin perushiekkalakatkin, mutta todennäköisesti lakassa olevista tikuista johtuen se tarttuilee vaatteisiin hieman enemmän. Valkoisia tikkuja myös alkaa törrötellä lakan kuluessa. Peukussa ja etusormessa on muuten kaksi kerrosta, muissa on yksi.


Mitä mieltä yleisö on, hitti vai huti? Oma mielipiteeni on, että hauskannäköinen, mutta ei varmaankaan kovin monikäyttöinen lakka. Kiva omistaa yksi, en usko villitykseen, kuten hiekkalakkojen kanssa kävi.

Mikä: China Glazen uuden metalliryppylakkakokoelman, Crinkled Chrome -lakka nimeltä Don't be foiled.
Mistä: Ostin omani ebaysta
Mitä maksaa: Halvimmillaan n. 7 euroa posteineen

32 kommenttia:

  1. No voi kääk, nämä on menneet multa ihan ohi! Tosin en nyt tiedä, onko tuo ihan mun juttu, mutta toisaalta en alkuun innostunut hiekkalakoistakaan ja nyt olen niihin ihan hullaantunut. Luultavasti pakko kokeilla, sillähän se selviää. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin meinasi mennä ohi, en ole paljoa mainontaa nähnyt. :D

      Poista
  2. En kyllä syty. Näyttää siltä, että joku on vahingossa kaatanu noita glittereitä väärään lakkaan ja päättäny, että ne on pakko pakko ne on myydä kuitenkin. Tai on ollu pakko keksiä jotain mihin saadaan loput tikku-glitterit tungettua :)

    VastaaPoista
  3. Jännä lakka! Ei ainakaan nyt heti sytytä sitä "tahtoo tahtoo" tunnetta, mutta pitää varmaan hankkia jossain vaiheessa yksi kokieiluun :D Tuo väri on kyllä kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, väri on nätti, jos sinisistä tykkää. Kyllä kynsiharrastuksen nimissä yksi ryppylakka pitää omistaa ;)

      Poista
  4. Ihan jees, ennoo minäkään näitä aiemmin hoksannut:D ekaa kuvaa kun katsoin niin olin vähän että "tollasen saa kun ryttää märän kynsilakan jonnekin" - eli aika usein. Mutta muissa kuvissa sitten erottui toi glitterisyys. En kyllä varmaankaan ostaisi.. saan rutattua mun lakkaukset tuon näköisiksi koska vaan;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se kuvissa näytti ryttääntyneeltä, mutta livenä on mielestäni hienompi. :D siinä näkyy glitterit.

      Poista
  5. Väri on kiva,mutta muuten näyttää sellaselta että en tykkää =)

    VastaaPoista
  6. Uh.. no. Just.. no. Sanon kuten muutkin: "Go home, China Glaze - you're drunk" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, cg:lla on kyllä tullu epäonnistumisia viime aikoina. Mutta ei pidä täysin lytätä, toiset yrittää epätoivoisesti keksiä jotain uutta, mitä kynsimaailma kaipaa. Aina se ei vaan toimi.

      Poista
  7. Väristä en tykkää, mutta jos kivan värinen löytyy, niin saatampa vaikka kokeilla :) Nää on taas niitä lakkoja jotka pitää nähdä omilla kynsillä ennenkuin voi sanoa oikein mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näyttää musta kivemmalta omilla kynsillä kuin kuvissa. Noita tais olla 6 eri väriä.

      Poista
  8. iuuuh.. mä en oo aivan varma tykkäänkö näistä. :D Tulee mieleen vain ryppyinen folio!

    VastaaPoista
  9. Mä en osaa oikein päättää tykkäänkö vai en. Toi kahden kerroksen lopputulos melkeinpä miellyttää mun silmää jotenkin. :D Vaikka alunperin en ymmärtänyt yhtään näitten päälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää vaan kokeilla ite, niin sit varmasti tiedät, tykkäätkö :D

      Poista
  10. Ööö... ei. Ei, ei, ei. En takuulla osta ainoatakaan näitä lakkoja. Jotenkin aivan kamalan näköisiä!

    VastaaPoista
  11. Mä en tiiä. Ehkä jos nuo kököt olis pelkkiä klimppejä, mutta kun on noita tikkuja seassa :P Mitenköhän tuonkin koristelis, jos meinais :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietinkin, että noi tikut voi olla joillekin liikaa. Mut ilman niitä tää ois vaan metallinen hiekkalakka. Tikut estää mun mielestä jotain perus hiekkalakoissa käytettyjä koristeluita :/

      Poista
  12. Mun mielestä täysi huti. Ei tule meille kyllä asumaan yhtäkään tämmöstä :D

    VastaaPoista
  13. Ei oo kyllä ollenkaan sitten mun mieleen :D

    VastaaPoista
  14. Hauska lakka, mutten ehkä itselle ostaisi :)

    VastaaPoista
  15. Jännä on ja kyllä tää nyt huomattavasti paremmalta näyttää sun swatchaamana kun siinä yhdessä onnettomassa kiekkokuvassa, jonka oon aiemmin nähnyt. Mietin että tykkäisinkö enemmän ilman tikkuja, kun hiekkalaat on kuitnekin ihan lemppareitani, mutta näyttäiskö tää ilman tikkuja vaan kuplittuneelta lakalta? Ehkä kahdella kerroksella tykkään enemmän kuin yhdell. Että mitä enemmän ryppysiyyttä sen parempi. Mutta täytyy vähän sulatella, en nyt vielä vanno ettei tämmöistä tuu ikinä löytyyn mun lakkalaatikosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm.. Varmaan valaistus vaikuttaa. Ja kaiken lisäksi mielestä nää oli livenä vielä paremmat.
      Jos siinä ei ois tikkuja ja yhtä vähän "pyöreitä", niin kyllä varmaan näyttäisi kuplivalta. Iso määrä taas voisi tehdä metallisen hiekkalakan, mikä vois olla aika jees.

      Poista
  16. Hmm, minäkään en näille oikein syty! Mutta sen minäkin allekirjoitan, että näissä sinun swatcheissasi näyttää paljon paremmalta kuin muissa tähän mennessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosiaan valaistus tekee tuon erilaisuuden. :)

      Poista