keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Party party

Meninkin sitten osallistumaan näillä kynsillä yhteen kisaan, joten en saanut julkaista niitä vielä silloin, kun olivat ajankohtaiset.........

Mun itsenäisyyspäivän kynnet eivät kovin sinivalkoiset olleet. Itsenäisyyspäivä nimittäin vietettiin poikaystävän veljen 30-v juhlissa. Niitä varten laitoin kynnet jo viikko etukäteen, koska epäilin, että en kuitenkaan viikolla ehtisi. Olisin ehtinyt ja sehän harmitti, koska monta uutta juttua saapui postissa, enkä sitten halunnut niitä näiden päälle alkaa kokeilemaan.


Kyseessä siis geelilakkaus, joka on koristeltu Mosaicin Gel Painteilla, foliolla ja NDED:in pigmenteillä. Idea on osittain kurssilta ja osittain Aet:in kynsistä. Kiekuroita pitäisi harjotella enemmän, sillä nyt tuli monta kertaa sellainen hetki, että ei oikein meinannut keksiä, miten päin sen seuraavan kiehkuran piirtää.


Kokonaisuuteen olin kuitenkin ihan tyytyväinen, vaikka vasuri ei halunnut totella sitten millään. Oikea käsi olikin karumpi ilmestys, mutta ei sitä ehkä kaukaa tajunnut. Ainakaan asiakkaani ei ollut näkevinään eroa koristeluissa, vaikka sitä koetin hänelle kovasti selventää.

11 kommenttia: