tiistai 31. joulukuuta 2013

Uuden Vuoden korukynnet

Mieleni on tehnyt korukynsiä jo hetken ja heti, kun jouluvierailuilta kotiuduin, väsäsin sellaiset. Kynsien teko oli kuitenkin tuskaisaa ja jo tekovaiheessa lopputulos alkoi arveluttamaan.


Nimettömät saivat jättikokoiset Lontoon messuilta ostetut strassit ja niitä reunustamaan laitoin metallinhohtoisia helmenpuolikkaita ja mikrohelmiä. Lisäksi kärjissä on 3 mm strassit.


Peukaloita varten tein geelillä ja foliolla pyöreät "kivet" ja niiden reunoille myös laitoin metallinhohtoisia helmenpuolikkaita ja mikrohelmiä. Nuo oli ihan kivat, mutta värit ei sopineet yhtään keskenään nimettömien kanssa.


Kynnet ärsytti, mutta en raaskinut irrottaa koristeita, kun menihän niihin paljon helmenpuolikkaita ym. "Onneksi" kokeilin sokerointia ja se tarttui kovasti kiinni kynsiin ja erityisesti timantteihin, jotka irtoilivat sokerointimassan sekaan. Eli mun uuden vuoden kynnet katosi ennen uutta vuotta ja vuoden vaihtuessa mun kynsiä koristaa ensi tämän viikon torstaituote. Tästäkin huolimatta hyvää huomenna alkavaa vuotta 2014 kaikille!

9 kommenttia: