sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Keski-Suomen Kynsiharrastajien pikkujoulumiitti

Jo kesällä suunniteltu pikkujoulumiitti saatiin viimein toteutettua, vaikka usko meinasi loppua kesken, kun koko ajan porukkaa vaan jäi pois. Miittasimme lopulta viiden hengen voimin ja jälleen samassa paikassa, eli minun luona.


Aloitin jälleen miitin "puheella" ja edellisellä kerralla olleet alkoivat heti naureskella. Meidän ensikertalainen oli varmaan hieman ymmällään :) Puheeni oli siis kuitenkin vain tervetulotoivotus.


Tervetulotoivotuksen jälkeen jaoin meille Mimaxin lahjoittamat tuotteet. Moni kynsimiitti oikein loistaa sponsorimäärällään, mutta meillä niitä oli vain kaksi, Mimax ja Adenina, iso kiitos heille! Me ollaan aina niin myöhässä kyselemässä, että kaikki vastaavat, että niin montaa miittiä on jo sponsoroitu, että ei enää lähdetä mukaan.

Sitten jaoimme miittiä varten ostetut pikkujoululahjat á 10 €. Itse sain kovasti mieleisen paketin. X-tran kynsilakanpoistoaine tuli terpeeseen, sillä olen sitä meinannut ostaa. glitter-Flormaritkin ovat olleet "listalla" ja water decalit on tosi söpskiä.


Tarjoilut oli nyyttärihengessä ja saatiin 5 hengen porukallakin ihan kivat syötävät aikaan. Meillä oli sipsiä, karkkia, suklaata, limpparia, mutakakkua, jätskiä ja suolaisia joulutorttuja. Ihan tuli maha täyteen :P


Meidän ensikertalainen sai oman juoman, joka näytti kyllä sangen mielenkiintoiselta. Arvaatkos, mitä siinä on? Pistetääs kisa pystyyn! Arvaa mukin sisältö ja voit voittaa yli jääneen Mimaxin lahjoittaman jouluisen Water Decal -setin! En usko, että useampi arvaa oikein (jos edes yksikään), mutta jos niin käy, on noita täällä jemmassa useampia. Ja jos kukaan ei arvaa oikein, arvon palkinnon kaikkien vastanneiden kesken. Jätä arvauksesi ja sähköpostisi kommenttikenttään 16.12. klo 23:59 mennessä ja olet mukana!


Unohduimme herkkujen äärelle todella pitkäksi aikaa, kun pitkämatkalaisemme alkoi jo katella kelloa. Oli jälleen aika siirtyä olohuoneen puolelle. Nyt vuorossa oli leikki, "mitä teen jos..."


Olin keksinyt kynsiaiheisia tekemisiä ja vastauksia. Ja hauskoja yhdistelmiä niistä tulikin ja hyviä keskusteluita myös saatiin aikaan, kuinka joku tekisi juuri niin ja joku ei todellakaan jne :D Itselleni tulivat alla olevat yhdistelmät. Eräässä lapussa luki: "Mitä teen jos voitan arvonnassa" ja sehän tarkoitti, että arpaonni suosi ja Napa sai minun lahjoittaman minipalkinnon.


Sitten äänestettiin paras lakkaus. Olimme sopineet kynsien teemaksi (pikku)joulun Yksi meistä nakuili ja hän joutuikin lähtemään ennen kisaa ja pakollista kynsikuvaa, joten siinä nyt on vain neljä kättä. Sama tuttu tausta meillä on kuin viimeksi!


Äänet jakautuivat tasaisesti, kaksi lakkausta pääsi jaetulle ykkössijalle ja kaksi muuta lakkausta jakoivat sijan kolme. Voittajaksi valittiin Napan kynnet (vasemmalla), koska hänellä oli ykkössijoja kaksi. Hän sai alla olevan Adeninan lahjoittaman palkinnon!


Lopuksi vielä lakkakirppistelimme pikaisesti. Pääsin yhdestä lakasta eroon, mutta ostin kaksi. Hmm.. Meinasin laittaa jostain syystä surullisen hymiön tuohon, koska kai se on surullinen asia, kun lakkakokoelma lisääntyy! Juuri tuota Ruby Wingiä olen haaveillut ostavani ja nyt sain sen halvalla. Miyo oli jouluinen heräteostos.


Mukana oli:

Kaiken kaikkiaan oli tosi hauska miitti, vaikka yöunet meinasi mennä, kun mietin, että mitä tästä oikein tulee. Ehkä vielä otetaan uusiksi keväällä?

23 kommenttia:

 1. Teillä on ollut varmasti kivaa pienelläkin porukalla :)
  Hmmm toi juoma näyttää jännältä, voisko siinä olla joulupipareita murskattu ja ehkä glögiä? On siinä varmasti muutakin..

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulosti =)
  Veikkaan et tuossa juomassa on tarjoilussa ollutta fanta limua ja murskattua piparia =)

  VastaaPoista
 3. Mukissa on selvästi Cokista ja piparia! :D nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mäkin veikkailen et cocista ja piparia, mutta lisätään vielä tuo fanta! eli cocis, pipari, fanta- herkullinen juomasekoitus:) kynsille@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Minä arvaan, että mukissa on kahvia ja soijamaitoa(tai jotain muuta vastaavaa) :) Decaleja en kyllä tarvitse, mutta piti nyt käydä oma veikkaus heittämässä mukaan.

  VastaaPoista
 6. Kahvia ja vanhentunutta maitoa :D.
  mysannails(a)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kahvia, kokista ja maitoa :D
  Kivalta näytti ja hienot kynnet kaikilla!

  VastaaPoista
 8. Mää veikkaan, että mukissa on kahvia ja mössöksi mennyt keksi! :D
  hanna-soini(ät)hotmail.com

  Mukavan oloinen miitti teillä. :)

  VastaaPoista
 9. tyrnimehua ja kokista, ulkonäöltään ainakin muistuttaa tyrnimehun rakennetta nuo tummemmat läikät kokikseen :D lauratuulia.aarnio@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Välillä vähemmän porukkaa on parempi nii kerkeää jutellakkin jokaiselle. :)
  Veikkaan että juomassa on fantaa ja kaakaojauhetta ja kanelia. :-D
  Milba, ntp.blogspot@gmail.com

  VastaaPoista
 11. kokista ja maitoa? tzupnails@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kiva miitti teillä :) En kyllä yhtään osaa arvata, mitä tuossa mukissa on! :D

  VastaaPoista
 13. Oiskoha glögiä ja piparia :D
  ada.karvinen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 14. Kaikki näyttää niin kivalta ja jouluisalta... =D paitsi tuo juomakuva! Mulla on hyvä arvaus että voisiko siinä olla kahvia ja jäätelöä sekaisin; ostin nimittäin jostain kerran sellaisen ja oli aika rumannäköinen mikstuura.

  VastaaPoista
 15. Kokista, glögiä ja maitoa? :D Järkyttävän näköstä litkua. Mutta miittinne näytti oikein mukavalta! (:

  VastaaPoista
 16. Kuvaa, jossa näkyy ruoat tuijotin hetken. Sitten välähti: kokista ja jäätelöä? :) Niitä ite ainakin pienenä sotkettiin sekasin ja riittävän vähällä jätskimäärällä vois näyttääkin tuolle!

  operaatiokauniitkynnet@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mä kanssa veikkaan että kokista ja jäätelöä :)
  rouskk@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihan näyttää tyrnimehulta eli arvaillaan sillä sitten. :D
  kynsienvarikartta@yahoo.fi

  VastaaPoista
 19. Mukissa on vissiinkin Cokista ja maitoa. :)
  mira.engman (@) gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kukaan ei ollut tainnut vielä ehdottaa kahvia, jonne on sulatettu pipari? :) kirsinkynnet@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mäkin laitan tänne oman villin veikkauksen, eli fantaa ja joulutorttua? :D (Yks veikkaus olis ollu kans fanta ja mutakakku, mutta jätetään se pois)
  popsuvain@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Vastaan nyt näin yhteisesti kaikille :)
  Kivaa oli kyllä, välillä pienempikin porukka tosiaan on ihan kiva!
  Teillä on kyllä hurjia veikkauksia, moni kuulostaa tosi pahalta >D

  VastaaPoista