perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulunpunaista tai sinne päin

Pääsin jälleen kokeilemaan asiakkaan kynsiin jotain kurssilla oppimiani juttuja. Asiakas halusi geelikynsiinsä violettia ja pinkkiä, joten tein niillä liukuvärin.


Hän myös valitsi päälle läpipiirustuksista tuollaisen kasvin, jota sitten maalailin jokaiseen kynteen. Näissä kuvio vaikuttaa ehkä monimutkaiselta, mutta huoltoon meni aikaa vain 1 h 45 minuuttia, kun normaalisti menee 2 tuntia :D


Näissä kynsissä on geelilakkauksen väripohja tehty ainoastaan Mosaicin Stardusteilla. Ehkä hivenen joistain kohdista kuultaa läpi, joten on hyvä laittaa alle joku värigeeli.


Asiakas oli itse piirtänyt paperille kuvion, jota sitten piirsin kynsiin hopealla gel paintilla. Yritettiin laittaa myös folioa päälle, mutta kyseinen folio ei halunnut tarttua sitten millään. Kuvausrekvisiittana pikkujouluihin ostettu ihana rannekoru.


Seuraavat geelilakkaukset eivät kovin jouluiset ole, vaan hyvin kesäiset. Niiden omistaja oli lähdössä häämatkalle Thaimaahan, joten hän valitsi pirtsakan geelilakan.


Kynsiin tehtiin valkoiset maalaukset, nämäkin kynsikurssin satoa. Varsi, muutama lehti ja pari kiehkuraa.


18 kommenttia:

 1. Ihania kynsiä! <3 :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Voi että ku nättejä kynsiä! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kynsiä, etenkin viimeisissä hieno idea! :)

  VastaaPoista
 4. Loveit.fi on kaikki Mememe -meikit esim. luomivärit -70% :D Tuli vaan mieleen, kun tykkäsit niistä luomiväreistä! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, niin paljon alennusta!! Mulla on jo kaikki 4-väriset, mutta eiköhän sieltä vielä jotain löydy! kiitti vinkistaä :)

   Poista
  2. Minunkin oli pakko hankkia, vaikka oon aina sanonu etten tarvii enää luomivärejä! Mut kun nuin halvalla sai, niin ne on matkakäyttöön varsin oivallisia toisinku se kömpelö paletti. :D :)

   Poista
  3. Hehe, mäkin hankin! Ostin kaikki 3-väriset :D

   Poista