perjantai 20. joulukuuta 2013

And so this is christmas nail

Joulu on ihan kohta ja tänään on vuorossa joulukynsiä. Kovasti näyttää siltä, että joulun väri ei ole punainen vaan vaaleanpunainen! Ehkä se on tämän vuoden trendi, nimittäin punaista ei kovin moniin kynsiin ole mennyt, eikä suurin osa kynsistä ole vain jouluun sopivia, vaan voisi samanlaiset ottaa minä vuodenaikana tahansa!


Ensimmäisissä kynsissä on pohjalla väriä vaihtava geelilakka. Kylmänä tumma violetti, vaaleana fuksia.Kaikkiin kynsiin piirrettiin yksinkertaiset enkelit Mosaicin geelimaaleilla. Enkeli on väritetty Models Ownin Nortern lights -lakalla, joka on ollut tosi suosittu ja se on tietyissä piireissä nimetty "Aleksin lakaksi".


Asiakkaani muisti minua myös ihanalla joululahjalla, sain pienen aalto-maljan ja kynttilän, sekä karkkeja, joihin hän koukutti mut käydessäni tekemässä kynsiä. Jos luet tätä, niin kiitos vielä kerran!!


Taustasta voi päätellä, että samalla kerralla tein toisetkin kynnet. Nekin on vaaleanpunaiset. Pohjalla Lontoon messuilta ostettua geelilakkaa ja samasta paikkaa ostettua vaaleanpunaista glitteriä liukuvasti. Liu'un rajalla vielä "valkoista" mix-hilettä.


Viimeiset kynnet on kunnon bligblingit. Ne tehtiin asiakkaan laukkuun sopiviksi. Laukku tosin ei ollut mukana, joten toivottavasti väri osui kohdalleen. Se sekoitettiin kahdesta glitteristä.


Livenä kynnet kimalsi niin, että silmiin otti, mutta kuvissa glitterit näyttää vaan tuollaisilta länteiltä. Otin varmaan satamiljoonaa kuvaa, mutta ei se kimallus tullut mukaan. Kuvatkin on ihan eri väriset, kun säädin kameraa vaikka kuinka...


Onko vaaleanpunainen jouluväri?

12 kommenttia:

 1. mun joulunväreihini edelleen kuuluvat ne perinteiset punainen, hopea, vihreä, sininen, kultainen mitä niitä onkaan ja kaikki kimaltava:> Mutta ei vaaleanpunainen sen huonompi ole;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo luettelemasi on kyllä ne perinteiset :) Ja kimallus on ihan ehdoton!

   Poista
 2. Oi, ihanat vähän erilaiset joulukynne noi ekatt! :)
  Mun jouluvärejä on kans varmaan ne kliseiset punainen, hopea, kulta ja vihreä. :D
  Meidän joulukuusi on valkoinen, joten olisin halunnut koristella sen kaikille vaaleanpunaisilla koristeilla! Miekkonen ei kuitenkaan tähän suostunut, joten sekin on koristeltu kliseisesti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kiva tehdä tavallisuudesta poikkeavat kynnet :)
   Voi, miehet on aina niin tylsiä, vaaleanpunainen olisi varmasti näyttänyt hienolta valkoisessa kuusessa!! :D

   Poista
 3. Ihana tuo Iittalan malja ♥ Kynnet myös tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kynsiä, varsinkin noi enkelit on ihanat :)

  VastaaPoista