torstai 14. marraskuuta 2013

Torstaituote - Angel Nails Gel-Paint

Tämä viikko menee nyt ihan geelimaaleiluksi, mutta olkoon sitten geelimaaliviikko! Paitsi tiedän, että huomenna tulee jo poikkeus. Eli.. Mosaicin geelimaalien lisäksi tai oikeammin niitä ennen olen ostanut Angel Nailsin vastaavia ja niitä käyttänyt jo jonkin aikaa. Joku kysyi niistä esittelyä, joten tässä toivepostaus Angel Nailsin geelimaaleista.


Omistan näitä seitsemän eri väristä ja niitä onkin sitten kolmea erilaista purkkia. Enkä oikeesti osaa sanoa, mikä näistä on uusin. Tuota yhtä mallia on eniten, mutta ne on ensimmäisenä ostettuja. Sinänsä purkin muodolla ei ole paljoa väliä, paitsi, että tuo purkkimalli, jota on eniten on helposti hajoava. Kansi alkaa halkeilla itsestään(?), näin on käynyt jo melkein jokaiselle purkille. Valkoinen on kärsinyt todella pahasti, siinä kantta ei saa edes kierrettyä kiinni, se vaan "lojuu" siinä purkin päällä. Angel Nailsin sivuilla on eniten kuitenkin noita neliskanttisia purkkeja, jotka vaikuttavat hyviltä.


Värit näissä geelimaaleissa on hyviä ja pigmenttisiä. Mielestäni eivät siinä asiassa häviä ollenkaan Mosaicin gel painteille. Koulutuksen jälkeen kokeilinkin näillä tehdä samoja koristeluita ja se kyllä onnistui ihan yhtälailla.


Parhaiten piirtäminen/maalaaminen onnistuu kiiltävälle pinnalle, kuten suoraan tipille harjoitellessa, pyyhkäistylle geelipinnalle tai päällysgeelin päälle. Mosaicin koulutuksessa koristelut tehtiin juuri näihin kolmeen vaihtoehtoon. Näistä yllä olevassa kuvassa on puhdas tippi. Siinä geelimaali ei leviä mihinkään, vaan kuvioita pystyy piirtelemään pidemmänkin aikaa.


Sitten on nämä ei-niin-toimivat pohjat, eli geelin tahmainen pinta ja karheaksi viilattu pinta. Molempien päällä geelimaali leviää. Tahmaisella hyvinkin runsaasti epämääräisiksi möykyiksi ja viilatulla pinnalla viilausuria pitkin. Alla olevassa kuvassa kuvio on tehty viilatun ja buffatun geelin päälle. Siinä nähdään pientä uriin leviämistä. Eli geelimaali siis kannattaa laittaa viimeisenä, päällysgeelin jälkeen ja sen päälle sitten vielä toinen päällysgeelikerros. Näin saa siisteimmän lopputuloksen.Nämä geelimaalit kovettuvat todella nopeasti uunissa. Vertasin hieman Mosaicin kanssa, jolle luvataan 1 min kovettumisaika. Mosaic gel paint on tämän minuutin jälkeen vielä tahmainen, mutta Angel Nails gel paint on jo ihan "kuiva". Jos siis esim. foliota haluaa käyttää näiden kanssa, muutama kymmenen sekuntia uunitusta riittää.


Mitä: Geelimaaleja Eestistä. Hyvä pigmentti ja ihan toimivaa ainetta muutenkin. Kovettuu nopeasti UV-uunissa. Saatavilla 28 väriä, joista suurin osa punasävyisiä.
Mistä: Angel Nailsin sivuilta tai Ilutaskusta (Tartu)

Mitä maksaa: Itse maksoin 5,70 € Ilutaskusta ostaessa. Angel Nailsilla suositushinta on 5 euroa.

4 kommenttia: