tiistai 12. marraskuuta 2013

Lilaa ristiäisiin

Mosaicin 1. tason Geelimaalikurssi innosti taas laittamaan koristelut kynsiin geelillä ja tietysti kurssilla opittuja menetelmiä hyväksi käyttäen. Olin jo ennen kurssia miettinyt haluavani vaaleanpunaista tai violettia kimaltavaa ranskista ja luultavastipari geelimaaleista tulikin ostettua vain tätä kyseistä manikyyriä ajatellen.


Kynsillä on muuten ihan geelilakkaus, mutta kärjen väritys on tehty geelimaaleilla. Reunoille läntit pinkkiä (Mosaic Blondy Pink) ja lilaa (Mosaic Violet Fusion) ja keskelle pienempi läntti valkoista Angel Nailsin geelimaalia, joka sopii kaikkeen kurssilla opittuun aivan yhtä hyvin kuin Mosaicin geelimaalitkin.


Värien päälle painelin Mosaicin Stardustia White Gold ja se antoi kynsille kivan huurteisen ilmeen. Tämä manikyyri näyttää ehkä monimutkaiselta, mutta sitä se ei olut, oli helppo toteuttaa myös vasurilla. Mietin vaan, onnistuisiko sama kynsilakoilla. Sitä on pakko jossain vaiheessa kokeilla!


Ja otsikkohan johtuu siitä, että viikonloppuna oli poikaystävän siskon tyttären ristiäiset. Kynnet tein jo viikon etukäteen, sillä en olisi niitä millään ehtinyt tekemään työmatkan ja ristiäisten välissä.

PS. olen itse ottanut ylimmän kuvan ilman kaukolaukaisinta, arvatkaa miten :)

8 kommenttia: