sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Marraskuun mahdottomat

Marraskuu ei vielä ole ohi, mutta postaan jo nyt tässä kuussa tehdyt ostamatta jääneet löydökset. Syynä tähän on ensiviikoksi suunnittelemani teemaviikko. Tänäänhän on 24.11. eli Ranskan suuren vallankumouksen päättymisen vuosipäivä. Tähän liittyen jokainen voi itse päätellä, mitä ensi viikolla ilmestyvä teemaviikko käsittelee.

Mutta niihin ostamattomiin:
 • Ekana löytyi kynnen päälle laitettavia kokokynnen kokoisia strassikoristeita
  • Ihan hienoja jotkin, ehkä johonkin juhliin voisi ajatella...
 • Sitten on pitkiä tippejä koristelun harjotteluun.
  • Meinasin jo heti tilata, mutta totesin mulla olevan niin paljon ylimääräisiä tavallisia tippejä, että jäänee tuonnemmaksi.
 •  Glitterfrosting -blogista bongasin hauskan kynsiaiheisen korun. Ja ebay-linkki.
  • Toi ois ihana, mutta en tiedä, kehtisinko käyttää :D Noita löytyy useaa eri väriä. Siellä oli myös rintakoru.
 • Jos on täysin seonnut kynsistä, voi hankkia itselleen kynsilakkaleggarit.
  • Itse en tunnusta olevani niin sekaisin. Ei ole mitkään halvat nuo.
 • Sitten asia, joka ei liity kynsiin mitenkään, mutta musta oli niin hauska, että haluun jakaa. Valokuvista tehtävät kakunpäällissulhanen ja morsian.
  • Ei ole ajankohtainen tämä, mutta ehkä voisin laittaa 200 euroa tuohon.
Lista on lyhyt. On ollut kiireinen kuukausi ja on ollut myös sellainen kuukausi, että rahaa on mennyt juurikin kynsikamoihin ja kyllä vähän muuhunkin. Mutta siis tilauksia on tullut tehtyä...

Iso tilaus NDED:iltä saapui pari päivää sitten. Täydensin taas geelivarastoja ja mukaan tarttui myös pigmenttejä.


Testasin jo valkoista helmiäispigmenttiä ja tykkäsin niin paljon, että tein siitä ihan purkkiin sekoituksen soak off builder-geelin kanssa.


Geeleistä ostin isot purkit 30 ml Ice Cube builderia, Soak off rakenne ja päällysgeelejä. Peinet 5 ml purkit on neoneita. kaksi pinkkiä ja yksi oranssi. Meinaan sekottaa niistä neonkorallin vakioksi.


Tilasin testiin myös nail prepin, primerin ja Top geelin.


Kaiken tämän lisäksi minua suosi jälleen onni arvonnassa. Voitin alla olevan setin Passin for nails -blogin arvonnasta! Olen jo suunnitellut, että teen jossain vaiheessa lakkauksen jossa käytän ainoastaan alla olevia tuotteita.


Mutta nyt jatkan teemaviikon valmistelua, huomisen!

4 kommenttia:

 1. hauskoja juttuja :D etenki noi legginsit!! ^^

  VastaaPoista
 2. Tuo Neon koralli on aivan huippujuttu! Viimekesänä tein sekoituksia viikoittain! Mutta mutta.... Mun blondi pääni ei kyllä keksinyt tuota, että sitä olis voinut sekoittaa isommankin määrän kerralla! Oh well, live and learn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tehny vaan pieniä määriä, mutta kun samoja joutuu jatkuvasti tekemään, niin miksipäs ei tekisi isompaa erää kerralla. :)

   Poista