torstai 10. lokakuuta 2013

Torstaituote - Kestoripsiväri Maxcara

Ostin Grouponilta lahjakortin Maxcara-ripsien kestovärjäykseen 20 eurolla (norm. 45 €). Kyseessä ei ole tavalllinen kestoväri, vaan näkyvämpi, jossa ripsiin tulee "kuoret" vähän niin kuin normaalia ripsiväriä laittaessa. Kestoa näille luvattiin 2-4 viikkoa. Ripset laitettiin Jyväskylässä Kauneuskeskus Eleganssissa.


Ripsien laitto oli alkutoimenpiteineen ja hoito-ohjeineen vastaavaa kuin ripsienpidennysten laitto. Ripset puhdistettiin huolella ja alaripset teipattiin. Teipit otti silmiin ja sai mun silmät vuotamaan. Muutaman korjailun jälkeen ne oli ok. Itse laitto ei tuntunut kummoiselta.

Ystävällinen ripsien laittaja lupautui ottamaan blogia varten ennen-jälkeen -kuvat mun puhelimella. Kun katsoin kuvia jälkeenpäin, olin ihan yllättynyt siitä, kuinka tummilta mun ripset näytti ennen käsittelyä. Jälkeen -tilanne oli hieman pettymys. Kun näin ripset peilistä, ne näyttivät pieniltä, sillä odotin ihan vastaavaa kuin ripsivärin kanssa. Ihan sitä lopputulos ei vastannut. Kuitenkin ripset näkyi paljon enemmän kuin tavallisen ripsien värjäyksen jälkeen.

Heti laiton jälkeen

Alussa heti ripsien laiton jälkeen silmiä kirveli vähän, mutta kirvely helpotti iltaa kohden. Aamulla tuntui siltä, että olisi nukkunut meikit päässä ja sama tunne seurasi kyllä koko ajan, kun nämä "ripsivärit" silmissä oli.

1 viikon kuluttua
Muutaman päivän ripset oli ihan hyvät. Noin viiden päivän jälkeen niistä alkoi jo vähän rapista väriä reunoista ja juuret alkoi näkyä. Tähän asti toimin ohjeiden mukaan, en edes meikannut luomiväriä (halusin kaiken hyödyn irti, mikä tarkotti sitä, että en meikannut viikkoon). Kuitenkin viikon jälkeen aloin käyttää ripsaria.

2 viikon kuluttua

Kahden viikon ja ripsarin käytön jälkeen ei oikein enää voinut olla ilman ripsaria. Reunat on kuluneet liikaa, juurikasvua oli paljon. Etukuvassa ripset näyttää vielä ihan hyviltä, mitä ne ei oikeesti ole. Alla oleva kuva paljastaa totuuden:


Tästä kulmasta tuo juurikasvu näkyy hyvin ja reunojen rappeumat tulee myös esiin.

Melkein heti kahden viikon kuvan jälkeen tulin räplänneeksi silmiä suihkussa ihan huolella ja siinä huomasin maxcaran lähtevän paloina irti. Lopputulos oli vähintäänkin epämääräinen ja kuva kolmen viikon kuluttua kertoo sen. Ripsissä on vain hieman väriä jäljellä. Niissä vähässä ripset ovat tarttuneet kiinni toisiinsa ja normaalisti putoavat ripset jäävät kiinni harottamaan minne sattuu. Ripsivärin laitto oli hankalaa, tuli paakkuista jälkeä.

3 viikon kuluttua

Tuo vaihe ei ollut kiva, joten heti kun sain 3. viikon kuvan otettua, hinkkasin ripsiä vedenkestävän meikin poistoaineella ja sain pääpiirteittäin kaikki pois. Kyllä siinä hötäkässä tuli vähän voimaa käytettyä ja ripsiäkin lähti irti.

kuitenkin tämän seikkailun jälkeen omat ripset on ihan hyvässä kunnossa.

20 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kokemuksistasi! Itse olen vastikään käynyt samaisessa käsittelyssä, enkä myöskään ole kovin vakuuttunut...Tosin itse kävin kosmetologilla Etelä-Suomessa.
  Tällä hetkellä olen sitä mieltä, ettei ko. käsittely ole mun juttu. Mun ripset saa ripsivärillä paremman näköiseksi! Mutta onneksi käynti ei maksanut paljoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kiva kuulla muitakin kokemuksia! Ja näköjään vielä aika samanlaiset kokemukset oli sulla. Munkin mielestä mun ripset saa paremman näköiseksi ripsarilla. Tuohon olisi voinut vielä laittaa sellaisen vertauskuvan :)
   Että tosiaan, onneksi ei maksanut paljoa.

   Poista
 2. Voi kunpa olisi ollut toimivampi tapaus! Haluaisin ilman ripsenpidennyksiä tummat ja näyttävät ripset. Laiskistuttaa meikata, mutta muuten näyttää kuolleelta:D ripsien värjäys ei näy mihinkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!! Mäkin halusin juuri samaa, koska olen myös laiska. Kyllähän tuo viikon oli ihan hyvä, mutta ei se ihan riitä. Ja joo, ripsien värjäys on ihan turhaa :D

   Poista
 3. uugh, tavallaan "turha" juttu mun mielestä, kun selvästi pelkällä ripsarillakin saa saman ellei jopa paremman tuloksen :)

  mulla ei oo koskaan ollut ripsipidennyksiä enkä semmosia oo halunnutkaan vaikka oikein laitettuina ne ovat todella upeat ja kestävät. Ehkä tyydyn tikkuripsiini ja ripsarin kanssa leikkimiseen :D

  Oikeestaan mä en edes tiennyt tämmösestä tavasta joten kiva kun teit postauksen tästä! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan tuo aika turha. Laiskalle tuo vähäksi aikaa helpotusta, jos siltä kannalta miettii.
   Kannatan ripsaria, ainakin turvallisempi kuin pidennykset ja toimivampi kuin tämä :)
   Oli tää mullekin uus, joten ajattelin jakaa muillekin :)

   Poista
 4. Voi voi, ei taida olla oikotietä onneen. Tylsää kyllä, olisi kiva jos olisi joku ihmekikka jolla saisi helposti näyttävät ripset. Mielenkiintoinen postaus kyllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida olla, ei. Ihmekikkaa tältä odotin, ehkä se vielä joskus keksitään!

   Poista
 5. Markkinoille on juuri saapunut myös amerikkalainen kestomascara Crybaby. Crybabyn kestomascaralla kauneusalan ammattilainen voi tehdä yksilölliset joko luonnolliset tai erittäin näyttävät, kestävät ripset. Ensimmäiset koulutukset ovat alkaneet ja kauneudenkauppa.fi -sivulta löydät tekijät paikkakunnittain. Lista päivittyy sitä mukaa, kun kauneushoitoloiden/kampaamoiden koulutukset saadaan tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitti tiedosta! Kuulostaa taas lupaavalta, mutta vain testaus kertoo, toimiiko oikeesti.. :)

   Poista
 6. Mulle taas laitettiin maxcaran kestoripsarit Helsingissä reilu kaks viikkoa sitten ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Yhtenä iltana kun lähdin ulos, laitoin päälle vesiliukoista ripsiväriä jotta sain lisää näyttävyyttä. Muuten mun ei kyllä ole ollut tarve ripsaria laittaa. Ehkä ihan pikkusen on siitä rapisseet mutta ei mitään häiritsevää. Tottakai oon suihkussa yrittänyt olla hinkaamatta ja hankaamatta silmiä, enkä muuta silmämeikkiä oo laittanut kun sillon yhtenä iltana.Mut oon kyllä ollut tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollut myös maxcaran kestokäsittely. Itselläni on tosi vaaleat ripset ja joudun yleensä laittamaan monta kerrosta normiripsaria. Maxcaran kanssa ei tarvinnut. Ripset näkyivät vaikka ei ollut muuta meikkiä eli oli ns silmät päässä :) En käyttänyt kolmeen viikkoon ollenkaan ripsiväriä, ei tarvinnut. Eikä ne ripset kyllä olleet tuollaiset yhteen liimaantuneet. Meikkasin muuten normaalisti, luomivärit, rajaukset jne. mutta en hieronut silmiäni puhdistettaessa. Olin kyllä tyytyväinen, uusi aika käsittelyyn jo varattuna :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että joillain on ollut positiivisia kokemuksia. Varmaan just riippuu omista ripsistä ja tietysti myös laittajasta! Itellä on pitkät ripset ja saan niistä helposti ripsivärillä näyttävät.

  VastaaPoista
 9. Minulle laitettiin myös tämä kyseinen käsittely eilen,enkä todellakaan ole vakuuttunut tuloksesta. Ripset todella pienen näköiset verrattuna omiin pelkällä ripsarilla tai normi kestovärillä.Aivan kasoissa ja todella suorat.Juuri näkyy vaaleana,ehkä normi kestoväri olisi pitänyt laittaa pohjalle. Toivon todellakin että lähtee pian pois,uuden ajankin jo otin mutta se kyllä peruuntuu.Toivon ettei omani paljon kärsisi,en suosittele.

  VastaaPoista
 10. Itse olen nyt kokeillut CryBabya ja ihan samanlainen kokemus mulla siitäkin kun teillä tästä Maxcarasta..eipä ollut yhtään parempi ja kulki käsi kädessä teidän kronologianne kanssa että lähti varisemaan pois nopeasti jne tuli loppua kohti kamalannäköiset. Selvästikin näillä uutuuksilla vielä "lastentauteja", joten jään odottelemaan kun näitä vähän vielä kehitellään paremmiksi niin ehkä sitten toimivia merkkejä/tuotteita löytyy. Vähän samahan oli muinoin ripsipidennysten kanssa että eka heikkoa laatua, mutta parani tuotekehittely samoillamerkeillä ajankuluessa. :)

  VastaaPoista
 11. Harmi, että CryBabykaan ei sen parempi ollut. Pitää tosiaan jäädä odottelemaan, josko nuo kehittyisi johonkin suuntaan!

  VastaaPoista
 12. Heips. Itse testasin MyScaraa. Alussa näytti kuin olisin itse ripsaria laittanut, mutta viikon päästä alkoi klimppiintyminen. Kun harjasin ripsiä, niitä lähti useamman kappaleen tukkona. Nyt 3 vkon jälkeen on kimpaleita siellä täällä, ajattelin kohta hangata loput öjlypohjaisella poistoaineella pois. En mene uudestaan, koska viikon nättinä pysyvät ripset eivät ihan riitä siihen että jaksaisin huoltorumbaan. Ja huom; noudatin annettuja ohjeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaikuttaa olevan vielä hieman lapsenkengissä tuokin.

   Poista
 13. Hei! Kävin tänään laitattamassa sen Maxcaran ripsiini,kun olen lähdössä reissuun.Jo nyt harmittaa,koska ei yhtään hyvältä näytä,ripset näyttävät todellakin lyhyemmiltä!! En minäkään mene uudestaan,jaksan laittaa ripsiväriä tarvittaessa!En suosittele!

  VastaaPoista
 14. Pakko sanoa, että minulle Eleganssi-kauneushoitola oli pettymys. Odotan siistiä ja ennen kaikkea valmista tilaa, johon tule hoidettavaksi. Se on osa siitä mistä maksan. Fiilkset jäi huonoiksi, harmi :(

  VastaaPoista