Sivut

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Mikä mahtaa olla in - Syksy 2013

Mulla oli taas vaikeuksia löytää in-olevia asioita. Osittain se johtui siitä, että meinasin kokonaan unohtaa tehdä tälle syksylle in-postauksen ja olin aiemmin löytänyt pari juttua, jotka on jo vähän jäämässä pois. Otan ne silti mukaan, jos vaikka joku löytäis ne tästä uudestaan!

In on nyt:
 • Hiekkalakat (vieläkin!)
 • Teipit hiekkalakan kanssa
 • Waterfall
 • Bakteerilakat
 • Niitit
 • Cartoon nails

Hiekkalakat sen kuin jatkaa porhaltamistaan, ehkä hieman hiipunut trendi, mutta jos aiemmin niillä lakattiin uutuudenviehätyksestä yksivärisesti, nyt niihin on tullut erilaisia koristeluita mukaan, mm. leimat, liukuväri ja teippimani. Noista ehkä teippimani on mun mielestä "uusimpana keksintönä" eniten in. Se siis pääsee mukaan.


Niittejä on mielestäni näkynyt enenevissä määrin vieläkin. Ne ovatkin olleet piristävää vaihtelua strasseihin ja helmenpuolikkaisiin, jotka tuntuisivat olevan tällä hetkellä aika out.


Bakteerilakat yritti tulla hiekkalakkojen rinnalle, mutta kovin moni ei tainnut niistä niin innostua. Itse sain yhden ja kyllä tykkään, kun valitsee pohjavärin oikein. Toinen, minkä näkisin jo olevan menossa pois, on Waterfall. Niitä oli vielä muutama viikko sitten useammassa blogissa, mutta kun kävin blogilistaani läpi, ei kellään ollut esitellä tuoreita vesiputouksia.


Listalle pääsi myös Cartoon nails (mikä on kyllä aika haastava lakkaus varsinkin vasurilla). Tämän äitinä taisi toimia Cute Polish youtubevideollaan jo huhtikuussa. Korjatkaa, jos olen väärässä. Vaikka kyseiset kynnet keksittiin jo puoli vuotta sitten, on tuollaisia reunustettuja kynsiä tipahdellut tasaiseen tahtiin. Itse nimesin reunustetut kynnet työmiehen kynsiksi, koska ne näyttivät aluksi mun silmään siltä, että on kynnenaluset ja kynnenreunat ihan likaiset. Kaikki erikoisemmat trendit tarvinnee aikaa kypsyäkseen, kuten stilettikynnetkin...


Kaikilla kynsillä on kerros ModelsOwnin tuoksulakkaa Strawberry Tart. Peukkuihin ja nimettömiin on tehty koristeteippien ja Opin hiekkalakan Pussy Galore avulla teippimani. Muissa kynsissä on kerros Sally Hansenin bakteerilakkaa Peach Fuzz. Waterfall on piirrety Stripe Rite -lakoilla 1051-M ja 1054-M. Lopuksi kaikki kynnet on reunustettu mustakimaltavalla Nail Art -lakalla, jossa ei lue mitään. Secheä käytin ennen koristeteippejä varmistamaan kovan pinnan ja myös niittien kiinnityksessä.

Nyt mulla ei ollut Oliviaa tai Trendiä, joten kaupassa kurkkasin vähän nuorempien lehtiä: Cosmopolitan ja Demi.

Lokakuun Cosmossa esiteltiin Isadoran hiekkalakka ja myös Opin hiekkalakasta oli kuva. Sen tarkemmin en katsonut, oliko "tavallisista"  lakoista jotain.

Demissä oli oma sivunkokoinen artikkeli kynsille. Siellä käskettiin tehostelakata etusormet. Hups, oon out, kun tehostin nimettömät ja peukut. So last season. Demin mukaan in on 3D-glitter ja värikkäät kynnet. Lakoista esitellään Lumenen uudet glitterlakat ja Maybellinen Polka Dots.

Myydäänkö noita Polka Dotseja vielä? Siitäkin huolimatta, että ne ei oo enää niin in, onko lehdet nyt lähempänä totuutta kuin viimeksi? Niin ja oonko mä lähelläkään totuutta?

5 kommenttia:

 1. Mulla on ainakin waterfallista inspiroituneet kynnet nyt, mutta en oo kyllä hetkeen nähny niitä minäkään.
  Heh, ei oo kyllä Polka Dotseja näkyny ikuisuuksiin, hyvä lehdessä mainita tollasia mitä ei melkein missään enää ole.. :D Salon keskustassa Vapaavalinnassa on kyllä ollu niitäkin lähiaikoina, mustavalkonen kyllä puuttuu ja ne muutkin värit on sullottuna johonkin nurkkaan mistä ne tuskin näkyy. :P
  Lehdet taitaa esitellä puol vuotta vanhoja trendejä edelleen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meinaat niitä pallokynsiä, olivat hienot!
   Hyvä, että joku vahvistaa mun käsityksen polka dotseista :) Outoa, että lehdet vieläkin mainostaa tuotteita, joita ei enää melkein saa :D
   Seuraavia odotellessa... ;)

   Poista
  2. Juu nuo lilat helminauhat just, kiitos :)

   Poista
 2. Aivan ihanat noi tekstuurikynnet! Pakko kyllä apinoida ideaa. 8)
  Bakteerikynnet on kyl kans veikeet, vaikken bakteerilakoista välitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykästyin niihin kovasti, vaikka nukuinkin tähdet pois. Löytyivät siis aamulla lakanoista :)
   Joo, moni ei näyttänyt lämpenevän bakteerilakoille, mutta onhan ne aika hassuja.

   Poista