Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Lontoo - Mitä ostin, mitä suosittelen

Lontoosta tulon jälkeen tuntui, että enhän mä ostanut paljon mitään, mutta kun aloin kaivelemaan ostoksia kasaan, oli niitä PALJON. Yritän selittää kuvista lyhyesti, sillä niitä riittää. Tulee kilometripostaus jo muutenkin.


Aloitetaan kynsilakoista. Niitä kotiutui monesta paikasta, messuilta, TK Maxxista, Models Ownin bottleshopista, Kiko-kaupasta ja Primarkista.


Kolme striperia löytyi huokeaan hintaan messuilta (alle punta / kpl). Kyseiset "lakat" ovat jonkinlaista akryylimaalia ja sudit on erittäin kapeat, me likes!


Messuilta ostin myös ison läjän muitakin kynsijuttuja, joita ei kovasti tarvitse eritellä, kuvassa löytyy viiloja, jättistrasseja, glitteriä, parit tarrat, kynsinauhaöljyä, kynsinauhan pehmennysainetta, geelilakanpoistoainetta, geelilakka ja karkki.


Messuilta valitsin myös yhden uuden China Glazen, Boo-gie Downin reilu neljällä punnalla. Suunnilleen samaan hintaan irtosi Opi TK Maxxista. Sattumalta siellä oli yksi Opi, Pussy Galore, juuri se, mitä olin halunnut!


TK Maxxissa oli myös paljon Color Clubin settejä hintaan £9,99. Mulla oli vaikeuksia valita, mutta toisella käyntikerralla sinne oli ilmestynyt noita Girl about town -settejä ja siinä on kyllä monta ihanaa lakkaa! Näin jälkeenpäin mietittynä noita settejä olisi voinut kotiuttaa mooooonta, vaikka kaikki erilaiset :D


Kikokaupasta onnistuin löytämään vain neljä lakkaa. Ylimmässä kuvassa kaikki muut Kikosta ostetut, kokokynnen tarrat ja luomiväri.


ModelsOwnin bottleshop on aika mielenkiintoinen innovaatio. Se on tuollainen hassu pieni kauppa kauppakeskuksen käytävällä.


Ostin 6 lakkaa £20:lla. Valinta oli hyvin vaikeaa, mutta kyllä lopulta löysin valikoiman, joista vaihdoin yhden vielä kassalla. Kaupan päälle sai bufferin.


Halppiskauppa Primark myi myös lakkoja. Heillä oli herkullisia kaviaarisettejä ja niistä ostin yhden testiin.



Primarkista löytyi myös muita hauskoja juttuja. Kuumavesipullo oli pakko ostaa, koska se on jotain niin englantilaista. Myös sormikkaat ja tupeerausharja löysivät tiensä Suomeen.


Ostin Primarkista söpöt lumiukkoleggarit (kuva hotellihuoneesta, koska niitä piti heti kokeilla). Ostin myös ihonvärisiä perustoppeja ja kaksi valkoista pitkähihaista trikoopaitaa.


Löydettiin Oxford streetiltä Sportsdirect, jonne pari tilausta olen aiemmin tehnyt. Sieltä ostin nuo juoksutrikoot n. £12 / kappale. Kolme paria urheilusukkia on Primarkista, halvalla tietysti.


Aldosta löytyi hauskat ruutukengät £20:lla. Nuo on tosi hyvät jalassa. Välillä voi käyttää muitakin kuin korkkareita :)


Käytiin myös Victoria's Secretissä. Siellä oli kyllä hyvä palvelu ja sovitin rintaliivejä, jotka istuivat täydellisesti, mutta se hinta... Ehkä jossain vaiheessa sitten. Ostettiin sitten rasvaa, koska jotain piti saada :)

Loppuun tiivistelmä. Näitä paikkoja siis suosittelen, jos haluaa Lontoossa shoppailla:
  • Westfield
    • Euroopan suurin kauppaksekus
    • ModelsOwn bottleshop
    • Kiko
    • Paaaaaljon muuta :D
  • TK Maxx (Hammersmith)
    • Merkkituotteita edulliseen hintaan
    • Kannattaa mennä aamulla
    • Color club setit (7 täyskokoista lakkaa) £9,99 
    • Muitakin satunnaisia lakkoja huokeaan hintaan
  • Super drug
    • Hyvä valikoima kosmetiikkaa
    • esim. BarryM £3,99
  • Primark (Hammersmith tai Oxford street)
    • Halpoja vaatteita ym. 
    • Parhaat valikoimat aamulla
  • Sportsdirect (Oxford street)
    • Halpoja urheiluvaatteita ja kenkiä
  • Olympia Beauty -messut
    • Merkkilakkoja erittäin halvalla 

Sellaista sieltä. Aika paljon reissu oli shoppailua ja rahaa meni liikaa... Sen varmaan voi päätellä noitten tavaroiden määrästä, vaikka kaikki, mitä keräsin olikin Suomen hintatasoa halvempaa.

11 kommenttia:

  1. Vähänkö ihania nuo lakat ja olisin varmaan ite tullut hulluksi siellä!!! :D Esim. Nuo Color clubin lakkasetit ois varmaan vieneet rahat mennessään... Niin kivoja! :) Ja tuli yksi juttu mieleen sormikkaista... Silloin kun sain sulta swapissa ne neonväriset - niin mulla ei oo enää ku ne neonpinkit! >:<. Kaveri lainasi yksi kylmä ilta niitä keltaiseen vivahtavia ja hävitti ne sitten. Murr. Harmittaa!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että olisit, koska itestäkin tuntui siltä :D
      Höh, ihan tylsä kaveri, kun noin sun sormikkaat hävitti :/ Mä ostin silloin itelle kanssa ja molemmat on vielä tallessa :D

      Poista
    2. Jospa niitä myytäisiin H&Mssä tänäkin talvena, niin käyn hakee heti! :3 Mut onneksi ei sentään niitä pinkkejä hävittäny, en lainaa niitä ikinä kellekkää vaikka olis pakkasta -409348. :)

      Poista
  2. Tosi paljon kaikkee ihanaa oot ostellut

    VastaaPoista
  3. Mitä ihania ostoksia toitkaan mukanasi! :3 Kaveri asuu Lontoossa, on jo pitkään tehnyt mieli lähteä hänen luokseen shoppailulomalle, eikä tämä ainakaan helpottanut mielihalua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, arvaa, mikä auttaa..? Meet sinne! Lennot maksaa ehkä 100 euroa edestakaisin ja sulla on majoitus valmiina. Ei siis mitään syytä olla menemättä ;)

      Poista
  4. Ihania ostoksiaa, haluun myös! :D

    VastaaPoista
  5. Apua, niin paljon kaikkea ihanaa :) tuli itelle kauhee shoppailu fiilis juust nyt! :D

    VastaaPoista