torstai 19. syyskuuta 2013

Torstaituote - Cils -meikinpoistoaineen toinen käyttötapa

Aloitanko postauksen sanoilla "torstaituotteena tänään"? En. Maybellinen Cils vedenpitävän silmämeikin poistoaine on hyödyllinen myös pinttyneen lian ja kalkin poistossa. Se toimii paremmin kuin esimerkiksi Cilit Bang (ja lika ei ole poissa). Mulla on tästä kolme esimerkkiä.


Kahdesta ekasta ei ole kuvia. Ensimmäinen testikohteeni oli vanhan asunnon saunan lasiovet, joihin oli pinttynyt suihkusta pisaroita. Siitä yritin poistaa niitä jollain ihan perus talonpesuaineella, Cilit Bangilla ja myös shampoolla ja kaikilla muillakin kylppäristä löytyvillä aineilla. Eivät lähteneet. Kuitenkin yksi oli ylitse muiden. Cilsillä tuli puhdasta. Samat setit yritin rasvaantuneeseen kylppärin altaaseen. Jälleen Cils toimi.

Kolmas kohteeni oli aivan mattaiseksi kalkkeutunut uuden asuntomme suihkuhana. Siinä oli likaa niin paljon, että siihen pystyi piirtelemään raapimalla kynsillä. Kokeilin siihen vähän shampoota suihkussa ollessani, mutta tässä vaiheessa tiesin jo avun: Cils.


Ja mitäs sieltä lian alta paljastuikaan, kiiltävä suihkuhana! Cils näytti jälleen tehonsa. Miten sitten käytin sitä? No ihan samalla tavalla kuin meikkiä poistaessakin. Ravistin ja laitoin ainetta vanulappuun. Hinkkasin vanulapulla. Kyseinen hana tarvitsi kaksi vanulappua, eli sen verran kuin voimakkaampi bilemeikki :) Lopuksi kiillotin hanan vielä pyyhkeellä.


Mistä: Kosmetiikkaa myyvistä kaupoista, esim. Sokos.
Mitä maksaa: 7,90 €

7 kommenttia:

 1. Kerran ostin itekin Cilit bangia siinä toivossa, että sillä lähtee puhtaaks. Ei lähteny. Mutta aika hyvin on toiminu tuo silmämeikin poistoaine, ei uskois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luulin, että Cilit bangilla lähtee, mutta se on kyllä aika ylimainostettu tuote. Silmämeikinpoistoainekin "pesee" sen!

   Poista
 2. Mieletöntä ainetta! Pitääkin pian kokeilla Lumenen vedenkestävän silmämeikin putsaria, kun mulla ei ole sille muuten käyttöä :D

  VastaaPoista
 3. Cillit bangin pitää antaa vaikuttaa ainakin vartin verran, ennekö siitä on mihinkään. Se pullon 5 minuutin odottelu ei toimi.

  VastaaPoista