keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Leimoja hiekassa

Poistelin edelliset lakat ja olin miettimässä seuraavia, kun poikaystävä pyysi seuraksi pyörälenkille. Eipä auttanut muuta kuin lähteä (koska halusin) ja kynnet sai jäädä hetkeksi nakuiksi. Kun tultiin takaisin, oli jo myöhä. Niin myöhä, että iltapalaa syödessä vedin pikaisesti pari kerrosta lakkaa pintaan ja toivoin, että se kuivuu ennen nukkumaan menoa.


Se kuivui ja kynnet säilyivät yön yli. Päivän olin yksivärisillä ja illalla laitoin leimat, koska niitä oli tarkoitus kokeilla hiekkalakan päälle. Ja kuten muutama teistä sanoi, ne toimivat. Ei mitään ongelmaa, että näyttäisi ryppyisiltä. Täydellistä!! Päällyslakkaa ei tietenkään voi laittaa, koska silloin menetetään hiekka.


Kynsillä siis kaksi kerrosta Perfectin Sand -lakkaa numero 58, joka kuivuu nopeammin kuin serkkunsa (57). Leimat on Bundle Monsterin laatasta BM11 Wylet Nailsin valkoisella leimauslakalla. Laatassa on hauskasti kaksi samaa kuviota niin, että toinen on sisus ja toinen ääriviivat. Niistä innostuin ja tykästyin lopputulokseen.


Koska kynnet oli neonkoralliset, valikoitui päälle myös niihin sopivat housut, jotka jopa oli housulaatikossa päällimmäisenä. Mutta koska syksy, valitsin yläosaksi neutraalin harmaan neulepaidan. Yksinkertaisen asun täydensi hieman juhlava koru (joka huiteli kuvatessa missä sattuu..).


Paita H&M
Housut n. 6 € (ale) Only
Koru n. 10 € Citymarket

10 kommenttia: