sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syyskuun saavuttamattomat

Syyskuussa on menty haipakkaa ja alkukuusta ihan unohtui kynsijuttujen nettishoppailu. Viikon hyvän putken katkaisi linkki Keski-Suomen Kynsiharrastajien fb-sivulla.

Ostoksia Lontoosa tulee myöhemmin, tässä ensihätään pari lakkaa kotimaasta.

Ensimmäisen ILNP:n lakan, Strawberry Creme, hain juurikin Even luota. Lakka oli hänellä ylimääräisenä, joten se ei ollut tilaaminen ;) Hakureissu oli jännä. Ensin järjestin Evelle kunnon pyöräintervallitreenin, kun ajoin autolla hänen vieressään kohti heidän taloa. Sain lakan ja kaasutin lähimaastoihin yösuunnistamaan, jonne onneksi juuri ehdin. Olin ehtinyt ladata lamppua vain tunnin, joten se tietysti sammui kesken matkan. Perässä tuli mies samalla radalla, joten peesailin loppuun. Vielä palatakseni lakkaan, tässä kuva mun Mansikkakermasta.


Toinen tänään esiintyvistä lakoista ei ole ostettu vaan voitettu. Voitin oman bakteerilakkani Funky and Fifty -blogin arvonnasta. Kyseessä on Sally Hansenin Fuzzy Coat Peach Fuzz.


Viimeinen lakoista, China Glaze Crackle Glam-more on ostettu My Dream Nails -blogin kirppikseltä. Ostin lisäksi kaksi Konadin laattaa m77 ja m82. Onneksi numerot näkyy kuvissa, muuten en olisi osannut kertoa noita, sillä ehdin jo hukkaamaan ne :( Otin laatat mukaan asiakkaalle mennessä, mutta en kuollaksenikaan muista, mihin ne tungin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti