torstai 1. elokuuta 2013

Torstaituote - Perfect Sand Lacquer

Hiekkalakat ovat olleet kovassa huudossa tänä kesänä. Tähän mennessä on jo hyvin moni merkki tuonut omat hiekkansa markkinoille, mutta marketteihin asti ne eivät ole laajalti päässeet. Myöskään Suomalaiset muotilehdet eivät ole niitä noteeranneet. Kirjoitin tästä eilen ja postauksessa kävi kova kuhina myös keskustelun osalta. Kiitos ihanista pitkistä kommenteista!

Yksi hehkutusta saaneista merkeistä on Perfect, jolta hiekkalakkoja löytyy laaja värivalikoima, 29 eri väriä.


Itselleni tilasin seitsemän Perfectin hiekkalakkaa. Näistä seitsemästä kolme (73, 71, 69) sisältää "perushiekan" lisäksi hopeista glitteriä. Kahdessa lakoista (59, 58, kuvassa virheellisesti 73) on hienojakoista shimmeriä, yhdessä (57) ei ole hiekan lisäksi mitään erikoista, se on vain hiekkalakka ja yhdessä (75) onkin glitteriä vaikka muille jakaa.


Eli hiekkoja on neljää erilaista. Paneudutaanpa niihin lähempien swatch-kuvien muodossa tarkemmin.


Numero 75 tosiaan kuuluu täysin glitterisiin hiekkalakkoihin ja swatchista ei kimallusta puutu. Pinta on karhea, mutta hiekkaisuus ei kimalluksen alta näy niin paljon kuin näissä muissa lakoissa.


57 onkin sitten juuri toista maata, siinä ei ole lainkaan kimalletta, se on rehellistä hiekkaa. Tässä lakkatyypissä kerheuden tuntee ja myös näkee!


59 ja 58 kuuluvat shimmeriseen hiekkalakkatyyppiin. Shimmerin huomaa pullossa hyvin, mutta swatchista sitä saa oikein etsiä. Eron huomaa, kun viereen asetetaan rehellinen hiekkalakka, eli tässä tapauksessa numero 57. Silloin nähdään, kuinka nämä shimmeriset kiiltävät enemmän. Kuvassa tarkennus on lakkaan 59 ja näyttää, että siinä on paljon enemmän hiekkainen pinta. Kuva puhuu osittain totta, sillä numerossa 58 karheus on vähäisempää.


Viimeisenä lähikuvaa hopeaglitterisistä hiekoista. Näissä hopeaglitterin huomaa sekä pullossa, että swatchissa. Se tuo niihin hauskaa särmää, lisää hiekkaisuuden vaikutelmaa.


Lakkojen kuivumisaika on suhteellisen lyhyt ja joissain väreissä jopa yksi kerros riittää peittämään. Itse suosittelen kahta hiekkaisemman vaikutelman saamiseksi. Pidän näiden lakkojen hinta-laatusuhteesta.


Valitsin kokeeksi varpaisiin lakan 58, jossa oli vähiten hiekkainen pinta. Alla lähikuvaa siitä. Muodikasta on nyt tehdä pallokuvioita hiekkalakoilla, joten tein niitä keltaisella (69). Lähikuvassa erottuu hyvin glitterit lakan seasta. Lakka on sen verran vaale, että kaipaisi kaksi kerrosta pilkutusta.


Mistä: Esimerkiksi Beautycosmetic.biz
Mitä maksaa: 1,80 € /kpl + postikulut, jotka em. nettikaupassa myyjä sopii asiakkaan kanssa ostosten jälkeen. Esim. 11 lakalle postit oli 10 euroa.
Muuta: Perfectin lakkakuvat eivät ole kovin selkeitä. Niistä erottaa vain hopeaa glitteriä sisältävät (toiseksi alin rivi) ja täysglitteriset (alin rivi).

18 kommenttia:

 1. Mä oon niin ihastunu näihin että tilasin jo lisää :D ihania värejä oot ottanu ! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja sävyjä ja ite en omista viel yhtään tän tyylistä.Jotenki ei ole iskeny epäilyttää toi pinta et tykkäänkö =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi neonvärit on kyl ihania.
   Niin, onhan se pinta vähän erikoinen, eikä välttämättä kaikista kiva. Päällyslakalla siitäkin toki saa sileän :)

   Poista
 3. Nää on niin ihania, olen kovasti himoinnut noita kirkkaita värejä mutta jättänyt nyt kuitenkin tilaamatta kun mulla on niin paljon testaamattomia lakkoja odottamassa. Toivottavasti ovat IN vielä ensi kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kävin monta kertaa himoitsemassa noita ja sit oli vaan pakko tilata. Ei niitten tarvi olla enää muodissa, voi niitä silti tilata, jos vaan on saatavilla ;)

   Poista
 4. oih ihania kirkkaita värejä:)! Noi tosi glitteriset ei oikein iske, mutta muut kyllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kivan kirkkaita! Mä taas tykkään myös tuosta glitterisestä, mutta ehkä ei näin kesällä toimi :)

   Poista
 5. Iii, nää näyttää niin ihanan värikkäiltä, kunnon karkkeja. ;D Täytyy ehdottomasti katella sitku seuraavan kerran laitan tuonne tilausta menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania. Eivät tuottaneet pettymystä livenäkään kirkkaudessaan, vaikka kuvat sivuilla olikin mitä oli :)

   Poista
 6. Nuo kirkkaat voi saada multa kodin.. 8)

  VastaaPoista
 7. Blogissani on arvonta käynnissä, olisi kiva jos osallistuisit :)

  http://delicacynails.blogspot.fi/2013/08/delicacy-nails-1-vuotta.html?m=1

  VastaaPoista
 8. Hyvä kun täältä sun blogista voi nyt vähän kattella millaisia noi oikeasti on! Näistä on niin vaikea löytää swatcheja ja itse oon aika sokkona ostanut muutaman sävyn. Vielä löytyy semmoisia, joita haluaisin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos oli hyötyä :) Aika huonojahan ne kuvat siellä sivuilla oli, joten itsekin aika sokkona ostin.

   Poista