perjantai 2. elokuuta 2013

Geelilakkaa sormiin ja varpaisiin

Reilu viikko sitten luonamme vieraili poikaystäväni äiti ja täti. Tätiä kiinnosti hieman kynsien laitto, mutta lääkärinä hän ei voinut ottaa "kunnon geelikynsiä". Sain houkuteltua hänet geelilakkauksen saloihin.


Lopulta pitkän arvonnan jälkeen päädyttiin hillittyyn glitteriseen geelilakkaan ja valkoisiin pitsileimoihin. Kynsistä tuli mieleiset. Hän esitteli niitä joka käänteessä ja siitä tulikin illan vitsi :)


Jossain vaiheessa hän totesi, että varpaat saa varmaan laittaa itse. Sanoin, että teen kyllä varpaitakin. Ja nekin laitettiin kuntoon. Varpaat sai tummanpunaisen geelilakan ja perhosleimat mustalla.


Leimaukseen käytin Wylet nailsin valkoista leimalakkaa ja näköjään vahingossa Ndedin tavallista mustaa, joka toimi ihan hyvin. Geelilakat kuvassa alla, ne on tilattu ebaysta. Perhonen on Konadin laatasta m47 ja pitsi m57. Pohja- ja päällysgeelit Nded:iltä.

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja geelilakkauksia! Enhän mäkään periaatteessa saisi pitää rakennekynsiä töissä, mutta eipä oo esimies eikä vastaava hoitaja mitään niistä sanoneet, joten... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mitäs niistä luopumaan niin kauan, kun kukaan ei valita! :)

   Poista
 2. Wau miten hianoja kynsiä!(: Mistä muuten ostat/tilaat yleensä noita kaikkia klittereitä yms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Aika lailla monesta paikkaa tilailen, mutta pääasiassa ebaysta. :)

   Poista