perjantai 5. heinäkuuta 2013

Pienet ja isot juhannuskynnet

Mun juhannuksesta (joo, siitä on jo 2 viikkoa :O) ei paljoa kynsien tekoa puuttunut. Ei menty silloin mihinkään, joten otin asiakkaita ihan juhannusaattonakin. Kynsiä tultiin huoltamaan mökiltä kesken kaiken :D Huollettiin kukkageelilakkaus ja mukana tulleen tytön kynnet lakattiin tavallisilla kynsilakoilla.


Asiakkaani oli tykästynyt kukkakynsiinsä ja halusi samanlaiset. Aikataulun vuoksi kukkia laitettiin vain peukkuihin ja nimettömiin.


Tyttö  valitsi nopeasti oman lakkansa. Annoin hänen tutkia myös leimalaattoja ja strassivalikoimaa. Niistäkin löytyi nopeasti mieleiset. Tarkasti valikoitui myös värit, mitä mihinkäkin leimaan ja mihin kynteen mikäkin leima piti laittaa.


Tytön kynsissä violetti lakka on Models Ownin Lilac Haze. Kaikki leimat on Konadin laatasta m3 Konadin leimalakoilla, joissa ei lue nimiä, mutta pohjissa on jotkun lasiset numerot. Peukusta pikkurilliin 34, 42, 12, 23, 16. Kuvat otettiin kuunliljan kanssa. Hämähäkkikin yritti kuviin, mutta siitä ei tullut yhtään onnistunutta otosta.

5 kommenttia: