perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kukkia, neonia ja sinistä

Viime viikolla ennen matkalle lähtöä ehdin laittamaan kolmen vakiasiakkaan kynnet.


Ekalle laitettiin edelleen samaa Mereneidin pinkkiä Hollywood Cerise -geelilakkaa ja tehtiin tälläkin kertaa kukkia, mutta erilaisia kuin viimeksi ja sitä edellisellä kerralla. Kukat on piirrelty Angel Nailsin geelimaaleilla, joita ystäväni diilasi mulle kolme kappaletta Viron reissultaan (uusia violetti, sininen ja keltainen). Kukkiin käytin valkoista, pinkkiä (Touch me) ja uuta violettia (Inspiration). Kukkien sisään laitettiin vielä violetit strassit (2 mm) ja muutamat kirkkaat länttästiin viivojen sekaan (1 mm)


Varpaat laitettiin samaan tyyliin ja niitä nyhertäessä seuraava asiakas jo soitti ovikelloa. En ollut onneksi myöhässä, hän vaan ajoissa.


Seuraava potilas halusi jotain neutraalia, joten ranskista pienillä kivillä suunniteltiin. Toteutukseen tuli kyllä ranskis, mutta sain huijattua siihen vähän neonliukuväriä mukaan ;D Neongeelit NDED:iltä, paitsi pinkki SannaTaralta.


Asiakas katseli kynsiä uunissa ja totesi niiden loistavan hienosti. Siitä seuranneeseen kommenttiin repesin totaalisesti: "Harmi kun kaupassa ei oo tollasia valoja". Me aina vitsaillaan, että kun on uudet kynnet, niin kyllä kehtaa käydä kaupassa.


Neonkynnet näytti myös hienoilta, kun niitä heilutteli ja pitihän sellainenkin kuva sitten ottaa. Valotusajaksi pari sekuntia ja sitten heiluttelua mustan taustan päällä. Hyvin onnistui kuva :D


Viimeisenä ne siniset sitten, jotka tein edellisistä seuraavana päivänä. Näihin asiakkaani oli ideoinut yhdistävänsä kahta sinistä geelilakkaa, tavallista ja glitteristä. Mua epäilytti, mutta toki halusin toteuttaa hänen toiveensa.


Turhaan epäilin, sillä kun ensimmäiseen kynteen laitettiin glittergeelilakkaa, yhdistelmä toimi todella hyvin. Sitten lisättiin vielä hopea raita ja näistä tuli mun mielestä tosi upeat näin yksinkertaisiksi kynsiksi.


Siinä oli oikein kynsipläjäys! Mitkä näistä sä ottaisit?

10 kommenttia:

 1. Hienoja kaikki etenki pinkit iskee minuun =)

  VastaaPoista
 2. Oi ihania kaikki, noi neon ranskikset on lempparit:)

  VastaaPoista
 3. Nuo keskimmäiset ei ihan vastaa mun käsitystä neutraalista :D mutta on kyllä taas upeita kaikki! Mieletön sävy noissa pinkeissä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vähän jäi neutraali taka-alalle. :D
   Tuo pinkki on kyllä hieno väri!

   Poista
 4. Mulle kaikki vuoron perään kiitos! :D ihan mahtavia!!

  VastaaPoista
 5. Hmm mä ottaisin noi ekat ja tokat :3 niistä kummatki on mun silmään ihanat♥ sininen on vähän arka väri mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on kyllä semmonen mielipiteitä jakava väri. Itsekin arastelen. :)

   Poista