torstai 20. kesäkuuta 2013

Torstaituote - Nail It

Bongaan Zigin blogista kynsilehden ja ryntään heti ostamaan sen. Kannessa komeilee erikoisennäköinen malli, jolla on erikoisennäköinen lakkaus sormissaan. Jännää, onkohan tuo esitelty lehden sisällä?


Totuus paljastuu nopeasti. Lehti on ihan täynnä mainoksia. Mun makuun aivan liikaa. En halua maksaa reilu kahdeksaa euroa lehdestä, joka on täynnä mainoksia. Jatkan silti selailua ja yritän löytää juttuja.Lisää mainoksia. Jossain mainoksissa on tutoriaaleja. Hyvä idea tehdä glitterranskis noin. Ja joistain mainoksista oppii uusia asioita. Kuten sen, että Opi tekee kännykänkuoria kynsilakka-aiheilla. Jos tilaa kuoren, saa samanvärisen kynsilakan mukaan. Kivaa, paitsi se, että ne on vaan Ii-puhelimille.


Löydän välistä tilauskortin. Halvalla saisi lehden Suomen hintoihin verrattuna. En lämpene vieläkään.


Postausta kirjoittaessani havahdun. Olen kuvannu pelkästään mainoksia. Olihan siellä lehdessä muutakin, pakko olla. Tämä alla oleva tyttökin on mainos. Hauskannäköinen kynsilakkatyttö.


Sechen mainos oli mielestäni hauska: "always on top". Naureskelen tälle itsekseni, kunnes tajuan, että siinä ei oikeesti oo mitään hauskaa. Lähden hakemaan lehteä uudestaan vilkaistavaksi ja yritän löytää vielä jotain muuta kuin niitä mainoksia.


Aloitan lehden selailun uudestaan. Samalla lasken alun mainosaukeemien lukumäärää ..6, 7, 8,  äh, menin sekaisin, kun yksi mainos näytti kirjoitukselta. Lasken uudestaan ja saan luvuksi KYMMENEN. Haen vertailuksi Olivia-lehden uusimman numeron ja lasken sen mainosaukeamat alusta. Vain kaksi. Heitän Olivian lattialle ja jatkan Nail It -lehden tutkimista.


Wohoo, löydän kannen Behind the scenes -osiosta. Kynsilakat on mainittu, mutta kynsistä ei ole kunnon kuvaa. Varsinaiset jutut alkavat sisällysluettelon mukaan sivulta 35 -vasta. Jatkan lehden selailua ja sivulta 48 löydän tutoriaalin. Se ei kylläkään kovasti säväytä. Ei sillä, että metsästäisin tutoja, haluaisin nähdä kynsitrendejä. Lehdestä löytyy myös meikkejä ja hiusjuttuja.Selaan lehden läpi ja tajuan, miksi hairahduin katsomaan vain mainoksia. Mainokset ovat värikkäitä ja itse jutut pääasiassa pelkkää tekstiä. Kuvia on vähän ja ne ovat useimmiten pieniä. Päätän kaivaa kameran ja ottaa yhden kuvan jostain muusta kuin mainoksesta. Otan lopulta kaksi kuvaa ja lisään ne tänne.


Jos siis haluat lukea juttuja ja katsella mainoksia, tämä lehti on hyvä. Jos haluat katsella kynsikuvia, suosittelen tätä.

Mikä: Nail It. Kynsilehti englanniksi. Lehden kotisivuilta löytyy myös kynsiaiheista luettavaa!
Mistä: Hae lähin lehtipisteesi
Mitä maksaa: 8,20 €

7 kommenttia:

 1. Hei waaaaaaaaaau! Toi sun linkki on tosi hyvä! En ees tiennyt tollasesta lehdestä! Kunpa sen sais paperisenakin! :P Mä tykkään tosta Nail It-lehdestä kyl :P Siinä on niin hauskoja juttuja, kuten toi "miehen" kolumni... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jotenkin jaksanut lukea niitä juttuja, mutta pitääpä antaa vielä yksi mahdollisuus :D
   Mut joo, toi linkin takana oleva lehti on aika påp :)

   Poista
 2. Kiitos tästä postauksesta! Oon miettinyt tuon lehden ostamista, mutta taidan oikeastaan jättää väliin. :D Mutta kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 3. Oonkohan tyyliin ainoa jota nuo mainokset ei häiritse tippaakaan. ;D Jotenkin tää koko kynsiharrastus on NIIIN materiaalikeskeinen, että olisi hankala kuvitella kynsilehteä ilman mainoksia. Tai siis semmoista kynsilehteä, jossa on muutakin kuin tutoriaaleja. Jotenkin ne tuote-esittelyt vain minusta kuuluvat tähän harrastukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis ilmaisin itseäni ehkä väärin. Tutoja ja kynsikuviakin on kiva katsella, mutta jotenkin inspistä haen itse eniten netistä enkä lehdistä joten tykkäsin tästä Nail It!-lehdestä just siks, kun siinä on muutakin kuin inspistä ja tutoja, suurmmaksi osaksi siis kaikkea muuta. :)

   Poista
  2. Oot kyllä ihan oikeessa tossa materiaalikeskeisyydessä. Eikä mua siis silleen haittaa, että siellä on mainoksia, mutta kun niitä on enemmän kuin varsinaista sisältöä, niin alkaa menemään yli. Kyllä niistä mainoksista kaikkea kivaa löytää. Se harmitti, että mainokset oli lehden parasta antia noin kuvallisessa mielessä. Kynnet on kuitenkin aika visuaalinen juttu, niin niitä kuvia haluaisi myös nähdä. Juttujakin on kivempi lukea, jos ne on kuvitettu hyvin!

   Poista