perjantai 21. kesäkuuta 2013

Pikkunättejä kesäkynsiä

Moni on tullut ottamaan kesäkynsiä tai -varpaita. Väreinä valkoinen ja vaaleanpunainen ovat olleet suosittuja viime aikoina.


Yllä oleviin kynsiin tein muoteilla noin 1-2 mm jatkot, vähän lisää pituutta, mutta lyhyiksi jätettiin kynnet edelleen. vino ransikis ja rajalle Two way nail art penillä vähän vaaleanpunahopeaista glitteriä. Kuva on asiakkaan itse ottama, kun minä unohdin.


Tässä varpaat vaaleanpunaisella geelilakkauksella ja muutamalla 1 mm -kokoisella strassilla. Yksinkertaista, mutta nättiä. Isovarpaista oli lohjennut kulmat, niin tein niihin "geelijatkot" :D


9 kommenttia:

 1. Moido! Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa geelikynsiä, mutta pohjageeli ei kovettunut,vaikka ne oli uunissa tripla-ajan. Oonko tehnyt jotain väärin? Kiitos etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Et välttämättä. Ootko ihan varma, että pohjageeli ei kovettunut, sillä sen pinta jää tahmaiseksi. Voit kokeilla laittaa geeliä vähän folion päälle ja kovettaa sitä uunissa. Jos siitä tulee kova tahmainen läystäke, kaikki on hyvin :) Jos ei, niin kannattaa ainakin tarkistaa, ettei geeli oo esim. led-kovettuva ja sulla tavallinen uuni tai toisinpäin. Mikä geeli sulla on käytössä?

   Poista
  2. Tälläisen paketin tilasin Mimaxilta, ja ei tainnu olla kuin tavallinen pohjageeli, ettei sen erikoisempi merkki/nimi? Jos nyt ymmärsin kysymyksen oikein :D http://www.mimax.fi/geelipaketti-large-36w-p-2522.html

   ensimmäisen kovettamiskerran jälkeen, geeli oli epäilyttävän tahmaista, joten pyyhkäisin puhdistusaineella. Joihinkin kohtiin jäi hiukan kovettunutta geeliä, mutta loput geelit lähtivät kokonaan pois?

   Poista
  3. Vielä yksi kysymys tähän soopaan. Miten olisi hyvä poistaa geelikynnet?

   Poista
  4. Aaa, eli ihan oikeet aineet on kyseessä. Pohjageeli kovettuukin yleensä tollain hassusti, mutta niitä tahmoja ei pidä pyyhkästä pois, ne auttaa seuraavaa kerrosta sitten kiinnittymään. Eli laita ohut kerros ja pidä se yks uunitus ja sitten laitat seuraavan kerroksen, niin hyvä tulee.

   Geelikynnet kannattaa poistaa viilaamalla. Ensin karheammalla viilalla ja sitten, kun lähestytään omaa kynttä, kannattaa vaihtaa hienompaan viilaan, ettei oma kynsi mee pilalle.

   Poista
 2. Tähän kysymyssarjaan onkin hyvä jatkaa, millä sä poistat geelilakat? siis mitä ainetta käytät? Mulle on tulossa nyt ihan oikeeta asetonia, kun tuntuu ettei ne muut siihen tarkotukseen tarkotetut aineet tehoa ollenkaan:D Ja missä sä oot opiskellut tätä kynsijuttua? Ootko käynyt kurssin vai ihan ammatiltasi jokin tähän viittaava?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä poistan ne ihan geelilakanpoistoaineella. Jotkut lähtee hyvin, toiset ei, riippuu geelilakan merkistä. Asetoniahan tossakin on, mutta välillä tuntuu, ettei oo tarpeeksi. :D

   Mä oon n. 1,5 v sitten käyny geelikynsikurssin Turussa JooJoo:ssa ja sen lisäksi ahminu tietoa internetin ihmeellisestä maailmasta sekä muilta kynsihöperöiltä. Ammatiltani en ole mitään kynsiin liittyvää.

   Mun pitää varmaan tehä semmonen Kysy Hannelelta (geelikynsistä) -postaus :D

   Poista
 3. Kiitos Hannele ihanista kesäkynsistä ja varpaista. Kynnet on jo herättänyt ihailua :) Mahtava loman aloitus minulle. Ystävällistä palvelua ja upeita kynsiä ammattitaidolla :)Taidan olla geelilakkaus koukussa.

  terveisin supertyytyväinen asiakas Jonna

  VastaaPoista