perjantai 10. toukokuuta 2013

LilacLeo

Kun aikanaan ostin Nail Art Sourcebookin, luulin, että sille ei tule käyttöä. Toisin kävi. Siitä onkin ollut suuri hyöty, kun asiakas ei ole etukäteen ollenkaan miettinyt, millaiset kynnet haluaa. Tässä yksi esimerkki.


Asiakas ei ollut kerennyt ollenkaan suunnittelemaan, mitä haluaa. Hän kuitenkin osasi ensi töikseen kysyä kirjaa, jonka sijainnin onneksi muistin (muuttokamojen keskellä pahvilaatikossa eräässä kaapissa). Sieltä hän kaivoi muutaman eläinkuvioisen vaihtoehdon ja lopulta niistä toteutettiin tuo vasemmanpuoleisin hieman toki varioiden.


Koko kynnellä on ebaysta tilattu violetti geelilakka, johon tehtiin raja Models Ownin Northern Lights -lakalla. kärkien kuviot tehtiin vaaleanpunaisella geelilakalla (myös ebaysta) ja violetilla Golden Rosen Matte velvet -lakalla. Lopuksi vielä muutama lisäblingbling strassien muodossa. Kivat tuli! :)


PS. Huomasin, että mun kynnet on päässeet Diweissin etusivulle! :) Mitään yhteydenottoa tosin ei ole vielä tullut...

4 kommenttia:

 1. onnea kuukauden kynsistä eiköhän ota yhteyttä sinuun

  VastaaPoista
 2. Mä olen aina miettinyt että kun normaaleja lakkoja käyttää geelilakkojen kanssa, niin käytetäänkö niitä siihen tahman päälle, vai pitääkö se ensin poistaa?.. Kun sittenhän se päälyskerros taas huonommin tarttuu...

  VastaaPoista
 3. Ompas kivat :) tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :)

  Kynsille: Mä poistan tahman välissä, mutta buffaan kynnet kevyesti ennen kynsilakan laittoa, jolloin seuraava kerros tarttuu paremmin. Joskus oon maalannut tahmaan, mutta se ei kyllä aina toimi.

  VastaaPoista