sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Sekalaisia

Koska ostolakko päättyi, heti 1.4. tilasin muutaman listalla olleista. Ensin saapui Mimaxin mix-hileet!! On ne nättejä, vielä en tosin käyttöön asti ole saanut.


Sitten haluan ilmoittaa, että päätin swapata tässä kuussa Suvisen (Aargh, taivutus) kanssa (laitan sulle pian spostia). Valinta oli tosi vaikeaa, olisin halunnut valita kaikki kolme, mutta Suvinen vei voiton keksimällä, että haluaa tehdä mulle synttärikortin myös. Mielenkiinnolla jään odottamaan, millaisen saan! Ja jos teille muille, Vanquish ja Eekku, sopii, niin voitas swapata vaik toisen kanssa kesäkuussa ja toisen kanssa elokuussa?

Kaikenlaista tapahtuu myös muuten mun elämässä. Saatiin kämppä ja muutetaan yhteen noin 2 viikon päästä jo!! Varoittelen nyt varmuudeksi etukäteen, että blogissa ei välttämättä niin aktiivista elämä ole sitten muuttoaikaan. Muuton jälkeen voin sitten esitellä mun kynsihuoneen ja ehkä muutakin kämppää, jos jotain kiinnostaa :)

Vielä yksi ilmoitus, pääsin mukaan Buzzadorin (Buzzador on henkilö, joka testailee ja arvioi tuotteita) blogikampanjaan. Pääsen testailemaan Maxim-urheiluravinteita :D Sopivasti aiheeseen liittyen olen kohta menossa tapaamaan ekaa kertaa mun tulevaa personal traineria. Jos pistettäis vaikka Hannele kuntoon!
#buzzador #maxim #buzzadormaxim

4 kommenttia: