maanantai 8. huhtikuuta 2013

Näytän teille glitterkynteni


Maalis-huhti -vaihteessa Golden Rose järjesti "Näytä meille glitterkyntesi" -kilpailun. Hyvin nopeasti keksin, millä osallistuisin. Aikaakin oli vain viikko, joten nopea keksiminen oli eduksi. Minua lähti siis edustamaan nämä kevättalviset glitter-pastellikynnet. Ja arvatkaas mitä, voitin!!


Kuvailin kynsiä: "Tein kynsistä kevättalveen sopivat, niistä löytyy sekä kunnon kimalletta, että herkkää pastellia. Tähdet on tehty kuvioleikkurilla samoista lakoista, mitä on kynsissä pohjalla."


Ja tässä tulee vielä lakat: Constance Carroll Pastel Purple ja Models Own Blizzard. Kuvioleikkuri on Tiimarista.


Kilpailun voittaja julistettiin 4.4. Sain silloin heti sähköpostia ja annoin osoitteeni. Palkinto olikin postilaatikossa jo seuraavana päivänä!! Pikaista, tosi kiva :)


Paketissa oli 6 Golden Rosen Jolly Jewels -lakkaa, joista (onneks vaan) 2 mulla jo oli, mutta enköhän mä noille jotain käyttöä keksi. Muut on kyllä aivan ihania. Esim. toi eka oikeessa rivissä on jäänyt harmittamaan, kun en hankkinu.


Kynsilakkojen lisäksi sieltä paljastui huulikiilto, ripsiväri, luomiväri ja silmien rajausväri.  Mukava palkinto siis. Hihkaiskaa, jos jostain tuotteesta kiinnostaa torstaituote-esittely :)

12 kommenttia: