perjantai 15. maaliskuuta 2013

Vauvakynnet äidille

Äiti tykkää vaaleansinisestä ja siispä hän halusi jälleen vaaleansiniset kynnet. Tällä kertaa vauva-aiheisina siskoni vauvan "kunniaksi". Sisko haki heti vauvan lelun rekvisiitaksi, kun äiti esitteli kynnet hänelle.


Sain vauvakynsistä hyvän syyn tilata Galsin Princess setin, koska siellä oli muutamassa laatassa vauva-aiheisia kuvia.


Tehtyäni Barbin veri -aiheiset roiskekynnet iskä soitti ja ehdotti kumihanskoja suojaksi käsille. Toisen kerran hän soitti ja ehdotti, että roiskeet voisi tehdä hammasharjalla. Näitä molempia ideoita kokeilin sitten tietenkin äidin kynsiin. Kumihanskat, joista on kärjet poissa, toimi hyvin. Teippasin vielä sormien kärjet. Hammasharjatekniikka oli vaikea, koska kun muutaman kynnen oli tehnyt, ei roiskeita enää lähtenyt niin hyvin. Muutama tuskanhetki tuli koettua...


Laka-pullon korkista voi päätellä hammasharjaroiskeiden tekemisen olevan sotkuista puuhaa. Pohjalla Golden Rosen mattalakka, joka menetti mattansa päällyslakka Kikon ansiosta. Leimat on tehty Wylet Nailsin valkoisella, joka oli ensimmäistä kertaa käytössä ja toimi ihan hyvin.


Lähikuvassa roiskeet tulee paremmin esiin, mutta hukkaan taisi mennä iso vaiva. Värit olisi voinut valita paremmin! Kaikesta huolimatta äiti tykkäsi.

4 kommenttia: