Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Torstaituning - Minä!

Olin maanantaina kipeenä ja kattelin telkkaa. Sieltä tuli ohjelma, jossa Australialainen aviopari tuunattiin näyttämään 10 vuotta nuoremmilta. Ne ei vaan ehtiny tai jaksanu huolehtia itestään, niin näyttivät ikäistään vanhemmilta. Ohjelmassa molempia leikeltiin ja niille laitettiin botoxia. Vastaavia muokkauksia oon nähny ilman tuollaisia operaatioitakin.


Aloin sitten miettimään, että mäkään en oo paljoo viime aikoina itteeni satsannu ja aamurutiineista: meikkauksesta ja tukanlaitosta on tullu tosi pikaisia. Yhteensä varmaan 5 min, kun laitan jotain kuivashamppoota hiuksiin ja rutiinimeikki on: Tummat silmänaluset piiloon meikkivoiteella ja puuterilla (niitä siis ainoastaan silmänalusille), vähän luomiväriä ja ripsari.


Menin kylppäriin ja näytin tolta ^. Päätin tehdä itselleni muuttumisleikin, siispä tartuin näihin ja aloin laittamaan hiuksia.


Suihkuttelin hiukset kauttaaltaan suoja-aineella ja kihartelin takaosan suoristusraudalla. Tupeerasin ja kiinnitin hiukset lakalla taaksepäin, valmis. Aikaa meni n. 15 min!!


Meikin vuoro. Yleensä käytän kahta väriä, vaaleampaa sisänurkassa, tummempaa ulkona, mutta nyt valitsin erilaisen. Erään luomivärin pohjassa oli "smoky eye" -meikin ohje.


Pohjustin koko naaman BB-voiteella ja siveltimellä. Laitoin puuteria ja poskipunaa. Sitten luomet ruskealla, oranssilla ja keltaisella. Väritin kulmat ja rajasin huulet. Lopuksi pistin huulikiillon, jonka ehdin syödä jo ennen, kun sain kameran valmiiksi.


Ja tässä silmät kiinni -kuvassa näkyy nuo värit. Tarkkaan kun katsoo, erottaa vaaleamman kohdan keskellä luomea. Meikkiin taisi mennä noin 10 minuuttia.


Ulkona oli paljon pakkasta, mutta halusin kuvata kunnon valaistuksessa itseni. Laitoin tän talven lempparit päälle ja lähdin palelemaan


Itselaukaisin ei millään suostunut yhteistyöhön kuin alle metrin päästä, joten kylmä tuli ja piti käydä sisällä pariin otteeseen lämmittelemässä. Kokovartalokuvan sain vihdoin otettua tarkentamalla manuaalisesti ja juoksemalla tonne kaiteelle. Muutama epätarkkakin tuli...

 

Paita: Seppälä (lasten osaston alesta)
Housut: Cubus
Kengät: Spiritstore
Korvikset: Kultajousi
Kynnet: HanNail Studio

Jospa sitä jaksais taas vähän enemmän laittautua, kun kevät tulee :)

Muistakaa huominen naistenpäivä, hemmotelkaa itseänne :)

11 kommenttia:

  1. Nätti <3
    Ihana toi paita, ja vähänkö sä oot hoikka, kunnon missi :3

    VastaaPoista
  2. Ihana paita! Lasten osastoilta tekee kyllä välillä löytöjä! :D Niin ja oot säkin kyllä ihanan näköinen! Osaisinpa mäkin meikata, kihartaminen alkaa jo suurinpiirtein multa onnistua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä kyllä löytyy, kun lapsille tehdään nykyään niin kivoja vaatteita :) Kyllä sen meikinkin oppii treenaamalla :)

      Poista
  3. Hauska torstaituninki:) Oot kaunis!

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana postaus, tykkäsin! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista