perjantai 8. maaliskuuta 2013

Liukuväriä kahdella tavalla

Ensimmäiset liukuvärit on geelikynsissä.


Läpinäkyvällä geelillä ja muoteilla tein jatkot ja sitten värillisillä läpinäkyvillä liu'uttelin päälle. Liukuvärin toteutin siveltimen avulla sekoittamalla värejä hieman toisiinsa kohdassa, missä ne vaihtuu. Ja pinkki on häivytetty myös siveltimellä tyveä kohti. Kynnet tehtiin erään mallikynnen mukaan, jonka ehkä voitte bongata blogista ensi viikolla. Ensimmäinen, joka ilmaisee bongauksesta, kun mallikynsi näkyy, saa pienen ylläripalkinnon!


Toinen liukuväri on geelilakoilla ja glittereillä.


Nykyään olen aina sekoitellut glitterit geeliin ja niin tässäkin. Tämä liukuväri on tehty täsmälleen samalla tekniikalla kuin tuo ylempienkin kynsien liukuväri. Glittergeeliläntti kynnen päähän ja levittely siveltimellä tyveä kohti keventäen.


Hauskaa, että näin erinäköisiä kynsiä saa samalla tekniikalla :) Mietin nimittäin pitkään, miten yhdistän nämä kahdet samaan postaukseen, kunnes tajusin tuon!

8 kommenttia:

 1. Ihana blogi, oot tosi taitava tekemään kynsiä ! Taidan liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä. Rakastan näitä! Ehdottomasti parhaat tähän asti vaikka päätös olikin jotain aivan totaalisen muuta alkuperäisestä suunnitelmastani- kuten aina :D -Tessi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Kannatti siis muuttaa mieltään! Nyt kehtaa käydä kaupassa.. ;)

   Poista