lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tipuset toivottaa hyvää pääsiäistä!

Pääsiäisen kunniaksi kynsiini on saapunut parvi tipuja.


Tiput muodostuivat Rimmelin lakasta Lemon Drop, jonka päälle tuputtelin Color Clubin Daisy Does It -lakkaa. Maalaukset on tehty Kiss Nail Art -lakoilla (musta ja valkoinen) ja Color Clubin Nail Art -lakoilla (oranssi ja vaaleanpunainen).


Pari tipua oikeassa kädessä oli silleen: "Why did you do this to me, Hannele", koska niiden silmät ei ihan sattuneet samalle korkeudelle. Yksi tipuista päätti pukeutua pupuksi.


Kynsien lisäksi vielä vähän lisää pääsiäisaiheesta. Kävin keskiviikkona pikaiseen kaupungilla ja ajauduin Tiimariin, jossa oli 70 % ale kaikista pääsiäistuotteista. Niitä vähän kerääntyi...


Lempipääsiäisruokiani ovat pasha, mämmi ja rahkapiirakka, joten tein pashaa. Noudatin lähes orjallisesti ohjetta, mutta rahkaa laitoin vähän enemmän ja sukaatit jäi pois. Ohjeesta tuli kolme tuollaista kekoa, joista kaksi syötiin jo eilen ystävien avustuksella.

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Ja tosi nätit pashat, kauniisti koristellut :) Mä taas leivoin kaksi pellillistä rahkapiirakkaa, pashat ostin kaupasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Musta tosta pashasta tuli ihan jonku armeijan tukikohdan näköinen.. Rahkapiirakka on niin hyväää :P

   Poista
 2. Voi ei, miten ihanat puputipupupu kynnet..
  Ja eih, nyt teke mieli pashaa, nam..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Pasha(kin) on hyvää, kaikki meni liian nopeesti :P

   Poista
 3. Voi ihanat tiput! Puputipu on erityisen ihana<3

  VastaaPoista