Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Alennusmyynnit ja jotain pientä

Laiskuus iski, eikä alessa ole tullut paljoa aikaa vietettyä. Pyörähtämässä kävin, mutta en jaksanut innostua kuin Sokoksen alennuspöytien verran.


Ostettua tuli We care Iconin kynsilakka 3 €, Goshin Quattro -luomiväri 5,90 €, kaksi We care Iconin huulikiiltoa (11 Magic Orchid ja 3 Natural Pink) ja sukkahousut. Lisäksi apteekista kävin ostamassa ihoteippiä kynsien lakkailua ajatellen.


Ebaysta tilasin vähän ennen joulua yhden pimeässä näkyvän kynsilakan testiin. Hintaa sillä oli vain $1,39. Tein perustestin lakalle, eli lakkasin tekokynnen, valotin ja vein makuuhuoneen pimeyteen. Tämä lakka kyllä hohti pimeässä, mutta loiste ei ollut kovin voimakasta, kuten esim. Fräuleinin lakan kohdalla oli. Alla oleva kuva (alempi) on otettu heti valojen sammuttamisen jälkeen.


Ennemmin siis tilailen, kuin ostelen kaupoissa... Ebaysta tilasin lisää geelilakkoja ($3,29/kpl). Koin ensimmäisen kunnollisen ebay-paniikkini, kun vahingossa tilasin geelilakan, jonka postikulut oli 30 euroa!! Otin heti yhtettä myyjään ja onneksi kauppa saatiin peruttua, kunhan annoin hänelle viisi tähteä :)


Shiny Nail Art -blogista bongasin Sonnetariumin lakkoja ja yksi niistä oli juuri sellainen, jota olen muilta merkeiltä kuolannut. Se on noista tuo oikeanpuoleisin, Samurai Princess, keskellä on Snowfall, joka myös näytti niin ihanalta, että oli pakko saada, vaikka pientä pulloa ($6) ei enää ollut. Nyt isokin ($8,50) näköjään myyty loppuun. Vasemmalla vielä Massive Consumption, uusi suosikkini.


Ja rahaa paloi taas. Onneks en nykyään enää osta mitään muuta ku kynsijuttuja ja ruokaa. Paitsi tilasin nastalenkkarit, 138 €, oho...

9 kommenttia:

  1. Voi noita Sonnetariumin lakkoja <3

    VastaaPoista
  2. Onko tuo pimeässä hohtava lakka näitä?
    http://www.emilydenisephotography.com/blog/?p=3327
    Meinaan nuo on aika kuolattavia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samoja on. (Luin ensin kuvottavia :D) Ne on kuolattavia ja oli vaikeeta päättää yks testiin, kun ois halunnu kaikki.

      Poista
  3. Ihania ostoksia:)
    Mulla myös yks tommoinen saman merkin pimeässä hohtava lakka mutta petyin kun ei hohtanut niin paljoa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pettymys se oli mullekin. Hinta ei onneksi päätä huimannut :)

      Poista
  4. Voi ei, mäkin haluan kokeilla jotain pimeässä hohtavaa lakkaa. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ne on kivoja! Mä oon tosin lähinnä vaan haalinu niitä, mutten käyttäny :D

      Poista