perjantai 4. tammikuuta 2013

Morsiamen kynsipelastus ja toinenkin ranskalainen

Luokseni huoltoon noin viikko sitten tuli neljän päivän päästä naimisiin menevä nainen. Hän oli reilu kaksi viikkoa sitten käynyt ottamassa kynnet, eikä ollut saanut huoltoaikaa, koska kyseisen kynsientekijän kalenteri oli niin täyteen buukattu. Reilu kahdessa viikossa kynnet olivat kasvaneet todella paljon ja ilmaantumisiakin oli. Eivät siis olleet kovin nätissä kunnossa häitä ajatellen...


Kynnet olivat square-malliset, mutta morsian sanoi pitävänsä hieman pyöreämmistä, joten pyöristelin kulmia johonkin mantelin ja squovalin välimaastoon. Valkoinen ranskis oli valmiiksi, mutta se oli karannut jo niin lähelle sormenpäätä, että tein sen uudestaan syvemmälle. Kynsiin tehtiin vielä mustia viivoja akryylimaalilla ja laitettiin 1 mm timangit. Kun kynnet olivat lähes valmiit, sai asiakkaani tekstiviestin alkuperäiseltä kynsientekijältä, perjantaina olisi ollut peruutusaika :)


Näin joulun jälkeen näyttä tulevan näitä perusranskiksen haluajia enemmänkin. Tässä myös geeleillä tehty ranskalainen manikyyri.


Ainoana poikkeuksena ihan perinteiseen ranskikseen sen rajalle laitettiin hopeista glitteriä.


Nappaako ranskis jouluisten glitterähkyjen jälkeen?

8 kommenttia:

 1. Voi ku mua harmittaa ku omat kynnet on nii lyhyet, ettei nii hyvin voi ruveta ranskiksia väkertää... :c Tai tällä hetkellä ehkä voisikin, kunhan saisin jonkun kivan idean koristeluun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ranskis vaatii vähän pitemmät kynnet. Sun pitää vaan googlaa, eiköhän noita koristeluja löydy pilvin pimein :)

   Poista
 2. Minä en kyllä ainakaan ole kyllästynyt vieläkään glitteriin sun muuhun kimaltavaan :D Mutta aika ymmärrettävää että pitkän juhlakauden jälkeen halutaan jotain simppeliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään omissa kynsissä, varsinkin, kun satuin tekemään itelle ranskiksen just ennen joulua. Mut se on semmonen hyvä vastapaino noille joulunajan glittereille.

   Poista
 3. Ranskis nappaa aina, nää on niin kauniita ja ajattomia.

  VastaaPoista
 4. Ranskalainen manikyyri on kyllä mun lemppari kynsienkoristelutekniikka. Se on ajaton, tyylikäs, naisellinen ja siisti ja siinä suhteessa helppo, että se sopii kaikkien vaatteiden kanssa ja mihin vaan tilaisuuteen. En voi koskaan kyllästyä ranskalaiseen manikyyriin. :)
  Ja tosi kauniita nuo molemmat kynnet. Miten saatkaan noista viivoista noin ohuita... Kaikki ohuet viivat on mun kompastuskivi. Minkälainen sivellin sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jos pitäs valita vaan yks manikyyri loppuelämäks, ni ois pakko ottaa ranskis, se kyllä sopii kaiken kanssa :)

   Mullakin meinas olla noi ohuet viivat kompastuskivi, kun testailin tuota varten, mutta sitten kekkasin. Käytin todella "pitkäjouhista" ja kapeaa sivellintä, varmaan 3 cm pitkät oli ne ja sitten sekotin vähän vettä akryylimaalin sekaan, että siitä tuli ohuempaa. Sillä sit vetelin ja tuli kyllä kivan kapeita.

   Poista