perjantai 7. joulukuuta 2012

Nightwish nails ja talvisia glittereitä

Asiakkaani oli käynyt Nightwishin konsertissa ja saanut siellä idean, että tehdään kynnet Nightwishin tyyliin. Niitä sitten alettiin yhdessä ideoimaan ja ekana molemmille tuli mieleen musta. Näytin mustaa glitteriä ja sen valitsimme. Toiseksi väriksi ehdotin punaista ja se oli valittuna kunnes pöydällä lojunut violetti glitter vei voiton. 


Nightwish-elokuvassa oli joku nähnyt unta vuoristoradasta ja sehän sitten vielä yritettiin upottaa kynsiin. Keksin laittaa glitterit aaltoilevasti kuin vuoristorata. Lopuksi halusin lisätä vielä hopeaa, jota päädyttiin laittamaan värien rajalle vaihtelevanpaksuisina viivoina. Käytin Sinan akryylimaalia. Näettekö te näissä Nightwishin ja vuoristoradan?


Toiset kynnet on sitten samanlaiset kuin aiemmin tehdyt pikkujoulukynnet. Kynnet olivat olleet niin kivat, että samanlaiset piti saada uudestaan, mutta vain eri värillä.


Näihin käytettiin Koru ja kauneus -kaupasta ostettua turkoosia glitteriä, joka kimmeltää tosi hienosti. Lumitähdet on tehty valkoisella Konadin leimauslakalla Konadin laatasta M59 ja niiden keskellä on 1 mm värittömät timangit.

5 kommenttia: