tiistai 4. joulukuuta 2012

Naisellista punaista ja tippitarrat

Tähän väliin yksi julkaisematta jäänyt lakkaus, joka ainakin väriensä puolesta on jouluinen, eli joulukuuhun sopiva :) Kyseiset kynnet tosin tein naistenpäivän aikoihin olleeseen kynsikisaan, jonka aiheena oli naiselliset kynnet.

Mun mielestä naiselliset kynnet on pitkät ja niissä on punaista. Tätä ideaa lähdin toteuttamaan Shiny Nail Artin kynsikisaan. Kokopunaisia meinasin, mutta tuli jotenkin joulu mieleen, joten ranskis.

Siispä testasin tippitarroja :) Ihan ekaa kertaa! Siitä johtuen tein tästä samalla vähän tutoriaalimaisen, vaikka enhän minä nyt näiden kanssa asiantuntija ole, kun tosiaan ekaa kertaa oli käytössä.


Tuollaiset kynnet siis väsäsin ja tässä tulee välivaiheet:

Tippitarra asetetaan kynnelle haluttuun kohtaan. Asettaminen voi olla haastavaa. Tarra tarttuu hyvin, menee vinoon ja sitä joutuu siirtelemään.


Lakkaa kärki. Itse laitoin kaksi kerrosta ja irrotin tarran toisen kerroksen ollessa vielä ihan hieman märkänä.


Jos haluaa käyttää samaa tarraa uudestaan, kannattaa varautua ranskiksen reunojen siistimiseen. Mutta aika turha on tarra, jos reunoja joutuu kuitenkin siistimään.


Tässä vaiheessa kaivoin valkoisen akryylimaalin esiin ja piirsin kapealla siveltimellä kukkia ja kiemuroita. Sitten kerros Seche Viteä (joka sai punaisen lakan vain märäksi, yksi kynsi "pilalla" :/) ja asetin nuo mikrohelmet kukkien keskelle.


Valmis!

12 kommenttia: