maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta!

Uudelle vuodelle uudet kynnet. Nämä yrittää näyttää vähän uudenvuoden raketeilta ja tummalta valaistulta yötaivaalta samaan aikaan.


Lakkasin kynnet ihanalla metallinhohtoisella Vivienne Sabó -lakalla, jota kaksi kerrosta riitti peittämään mun ranskalaisen manikyyrin, eli tosi hyvin! Kuivumista odotellessa menin kattomaan elokuvaa... Mainoskatkolla pääsin jatkamaan, laitoin lähes mustaa MNY:n lakkaa ja kelmuilin sitä. Kaiken kruunasi kerros American Apparelin isoja glittereitä sisältävää lakkaa.


Lakkoina pohjalla Venäjältä hankittu Vivienne Sabó 140, kelmuilun kanssa käytin MNY:n 673 -lakkaa ja päällä American Apparelin Glitter Galaxy. Kuvattiin lakkoja vaikka kuinka pitkään yhdessä poikaystävän kanssa. Hän tiputti niitä ja minä otin kuvia. Tarkoituksena oli ottaa kuva, kun lakat vaan tippuu ilmassa ja sellainen saatiinkin, mutta mielestäni tämä kuva, jossa näkyy käsi, oli paras :)


Nyt huomattiin, että kuntosali on tänään auki vain puoli neljään, joten jospa menis syömään aamupalaa, että ehtii sinnekin :) 

4 kommenttia: