maanantai 19. marraskuuta 2012

Ekat pikkujoulut

Mun tän vuoden ekat pikkujoulut oli firman pikkujoulut. Tälle vuodelle sattuu peräti kahdet, nämä ja miekkaulupikkujoulut, jotka on kuukauden päästä.

Kynsien idea hautui sateisella kävelylenkillä, josta tuli yhtäkkiä mielekäs, kun aloin suunnittelemaan. Punainen pohja, Flormarin duochrome! Mutta siihen päälle täytyy saada glitteriä, sitä, jonka just ostin... Kärkiin valkoinen liukuväri? Eii, ei liukuväriä, ranskis! monessa paikkaa on ollut ranskis värilakkauksen kanssa, sitä pitää kokeilla. Siihenkin glitteriä, Jack frost! Jotain kultasta vielä... Tarrat, metalliset helmenpuolikkaat. Ja sehän oli sit siinä. Hyvä että vielä tuntee lakkansa niin hyvin, että voi suunnitella lakkauksen näkemättä niitä.


Vasemman käden sain kerralla kuntoon, mutta oikeaa kättä tehdessä ranskiksista tuli ties mitä lumikinoksia ja sen jouduin väsäämään alusta uusiks. Ei ois millään jaksanu ja aloin jo vihaamaan näitä, mutta sit opin pitämään, kun molemmat kädet oli ok. Oikeessa käytin tippitarroja apuna, että sain lopulta hienot smile linet.

Mulle tulee noista mieleen tonttulakit, joiden reunuksen välissä on silmät =) Tarrat kuitenkin osittain poistaa tämän illuusion.. Ne on kivoja ja aion käyttää uudestaankin tässä joulun alla.


Toteutin lakkauksen, kuten suunnittelinkin. Alla käytetyt tarvikkeet. Punainen glitter Prisman alesta, MO:n Jack Frost, Opin Alpine snow matte, Flormarin DC 04, metalliset helmenpuolikkaat Mimaxista ja jouluiset tarrat Sanna Tarasta.


Toisella kävelylenkillä seuraavana päivänä keksin pikkujouluohjelmaa. Päätin esittää lomalta töihin hälytettyä pissistonttua ja soittaa työkavereille otteita meidän viikkopalaverista "hieman" muokattuna. Ne olivat muka tonttujen huonosti nauhoittamia ja niistä piti arvata, kuka kukin on. Idea toimi, vaikka kovin hyvin en roolia päälle saanutkaan. Katsotaan, jos myöhemmin saan tähän kuvan joltain työkaverilta, niitä nimittäin räpsittiin kovasti :D

16 kommenttia:

 1. Ihanat, heti tuli tonttulakit mieleen! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ei ollu tarkotus tehä tonttulakkeja, mutta eipä haittaa, kun on pikkujoulukynnet kyseessä :D

   Poista
 2. Kivat :) mullaki tuli tonttulakit heti mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat jouluiset kynnet! Tän idean voiski silleen ihan huomaamattomasti varastaa...hihii:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)
   Varasta vaan, mutta huomaamattomasti siihen et pysty, mä seuraan sun blogia ;)

   Poista