lauantai 6. lokakuuta 2012

Sorruin!!

Pilasin värikynsilakkojen ostolakon ihan tahallaan. Kävin Seppälässä muka vaan kattomassa, onko siellä noita Flormarin duochrome -lakkoja. En uskonut, että olis, mutta olihan niitä. Valitsin sieltä kolme, enemmänkin meinasi tulla mukaan, mutta pysyin sentä vähän tiukkana. Ginassa kävin ostamassa "sallitun" mattapäällyslakan. Kassalla meinasin hairahtua limenvihreään ja turkoosiin. Onnistuin kuitenkin ostamaan vain tuon mattalakan.


Aloin heti kokeilemaan Flormareita kiekolle. Eka kerros oli ihan järkyttävä pettymys. Lakat olivat tosi liruliruja. Toinen kerros kuitenkin pelasti ja vaikuttaa, että 2 kerrosta riittää peittämään ja näyttämään kivalta. Silti ovat edelleen pettymys. Noista kolmesta punainen oli kaikkein peittävimmän oloinen. Ainoastaan ruskeassa näkyy selvästi jotain efektiä. Tuossa ne ovat ylhäältä alas DC05, DC02 ja DC04.


Noo, iskeekö uudet Flormarit?

13 kommenttia:

 1. Jos noissa ei kerta sitä duochromisuutta paljon näy, niin taitaa jäädä kaupan hyllylle... Liian paljon hyllyssä jo näitä muka duochromeja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näy ei :/ Nää oli mun ekat duochromet/mukaduochromet, en suosittele :D Eikä niissä muissakaan väreissä tuon enempää mitään näkynyt.

   Poista
 2. Ei oikein iske. Ainakaan näin ensi-näkemältä.
  Itsekkin niitä Seppälässä ihmettelin, mutta en ostanut.. onneksi :)

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä innosta. Kävin viimeksi Seppälässä kynsikamun kanssa keskiviikkona ja onneksi noita ei vielä ollut sinne tullut, tosin tuskin niitä olisin edes ostanutkaan :D

  VastaaPoista
 4. joo testasin kans kiekolle aika pettymys kotiutin siis vaan oonex yhden tänään ,muita lakkoja senki edestä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, miksköhän mä ostin kolme. Toivottavasti ne muut sun on parempia :)

   Poista
 5. Mä taisin ostaa samat sävyt tänään, äsken testailin kiekolle. Eipä nuo nyt kovin ihmeellisiä ole, vaan ei ne ChG:n duochrometkaan ole. Niitä en kyllä ostanutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne kyllä swatchien perusteella, mitä oon nähny, kovin kummosia myöskään ole.

   Poista
 6. Mikä ton ruskean numero on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, unohdin laittaa numerot. Lisään ne tonne. Ruskea on DC02 :)

   Poista
 7. noissa purkeissa toi väri näyttää tosi kivalta, mutta tossa kiekolla näyttää aika haalealta nuo värit. eipä taida päätyä ostoslistalle.

  VastaaPoista