lauantai 6. lokakuuta 2012

Itämainen prinsessa

Toiset ja kolmannet kynnet "suurelta kynsiviikonlopulta".  Sormissa geelikynnet, jotka huolsin ja varpaissa geelilakkaus. Molemmat tehtiin samalla pinkillä geelillä.


Kynsiin laitettiin pinkki ranskis, jonka seuraksi kynsien omistaja valitsi pinkkiä ja violettia simpukkamurskaa. Rajalle hän halusi strasseja, yhden violetin ja loput kirkkaita. Minä sain päättää asettelut. Simpukkamurskeen laitoin toisesta laidasta lähtemään vähän kuin raitoina ensin pinkkiä ja siitä kärkeen päin seuraavan viivan violettia. Totaalisen black outin vallitessa asettelin strasseja suoraan simpukkamurskan jälkeen. Tajusin tekoni vasta toisen käden ollessa uunissa toista kättä tehdessäni. Joutuisin vielä laittamaan muotokerroksen strassien päälle, kun yleensä laitan strassit vasta muotokerroksen jälkeen.

Viilailin pelonsekaisessa tilassa, koska pelkäsin strassien kuluvan pois. Eivät lähteneet, mutta jänniä kohoumia jäi strassien ympärille.


Varpaat tosiaan samalla värigeelillä, mutta ei ranskista vaan ihan koko kynnet. Simpukkamurskaa ei geelilakkauksen voinut laittaa, joten tilalle valittiin viivahilettä, tuollaista vähän metallinhohtoista violettia. Sain taas päättää, miten laitetaan ja päätin tiputella sitä tuollain vinosti.

8 kommenttia:

 1. En kestä! Ihanat kynnet, tykkään tollasesta älyttömästä bling blingistä. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit! Ihana ranskiksessa tuo simpukkamurska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Simpukkamurska toimii kyl hyvin. Sitä tulee harvemmin käytettyä...

   Poista
 3. Todella kauniit kynnet! Ihanan hempeät, mutta silti tosi näyttävät (:

  VastaaPoista
 4. oi miten ihanat kynnet!! :)

  VastaaPoista