sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Postissa saapuneita

Mihinköhän mä joudun näiden kynsikamojen kanssa, kun koko ajan tulee lisää. Eivät enää mahdu mun "kynsihyllyyn". Pitää varmaan lopettaa työt, ettei enää ois varaa tilata tai jotain...


Nded:stä hyötytilaus. Uusia geelejä loppuvien tilalle, tippejä, puhdistuslappuja. Pari heräteostosta sekaan, mm. silikonisivellin, leimauslakka, lehti- ja kukkakuvioita ja kynsitarroja kiinalaisittain. Tipit ainakin vaikuttaa hyville, vaikken oo vielä käyttänyt. Eivät ole niin kaarevia.


Mimaxilta tilasin kaksi UV-lamppua yhden palaneen tilalle ja toisen varalle. jouduin kummiskin palauttamaan, koska eivät toimineet mun uunissa. Samoilla posteilla tuli mix-hileitä kolmea eri väriä.


Sorruin Cesarsin aleen, ostin paljon leimauslakkoja, kun olivat niin halpoja ja sitten pari laattaa ja yhet kynsitarrat.


Messuilla osallistuin vähän tietämättäni Cesarsin geelikynsikurssin arvontaan. Toisin sanoen vein sinne lapun, jolla tiesin saavani ilmaisen BB-voiteen. Voiteen sain ja lappu jäi sinne. Noo, se tosiaan osallistui kurssin arvontaan ja kukas muu sen sitten voittikaan kuin minä! Pitää tässä pohtia, kävisikö itse, vai "myisikö" alehintaan jollekin toiselle. Kurssi on aika arvokas, joten ei sitä ainakaan hukkaan kannata heittää. Jos se olisi täällä Jyväskylässä, menisin heti, mutta kun on Helsingissä..

8 kommenttia:

 1. ihania ostoksia =) wau mikä tuuri onneksi olkoon .kannattee myydä jos et itse pääse sillä ne sanoi sillo tuolla messuilla et osallistua kantsii vaikkei ite tarvis ku voi myydä sen .sen arvohan oli 580e ihan hyvin varmaan joku tuosta maksaa .saat taas lisää kynsijuttuja sillä rahalla =)

  onnea viel kerran

  VastaaPoista
 2. Siulla on kyllä ollut hyvä tuuri :D

  VastaaPoista
 3. Vähä hyvä tuuri sulla ;D Ja kivoja ostoksia :))

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja ostoksia:) Ja hyvä tuuri käynyt sulla!:)

  VastaaPoista
 5. Juu, vois kysellä, jos joku haluis käydä tuon.
  Oli kyllä hyvä tuuri :)

  VastaaPoista
 6. Tääl on yks vapaaehtonen ostamaan jos innostut myymään :D

  VastaaPoista
 7. Jos meinaat myydä kurssin niin olisin kanssa kiinnostunut ostamaan jos et aivan huimia pyydä :)

  VastaaPoista