tiistai 30. lokakuuta 2012

Kolmoset

Eräänä päivänä olin sopinut tekeväni yhdet varpaat yhdelle ja yhdet kynnet toiselle. Hassua muuten, että sanotaan "varpaat", kun tarkotetaan varpaankynsiä ja "kynnet", kun tarkotetaan sormenkynsiä.


Varpaita tehdessä potilaani varovasti kysyi, ehtisinkö kuitenkin laittaa vielä kynnet. Onneksi aikaa oli ja tehtiin sitten molemmat samalla kertaa.


Molempiin tuli ranskis ja mix-hileitä, pronssin värisiä. Näitä laitettiin kaikkiin kynsiin. Molemmissa on siis soak offit eli ns. geelilakkaus.


Seuraava asiakkaani halusi myös ranskalaisen manikyyrin ja vähän hileitä. Hän päätyi myös mix-hileisiin, mutta hopeisiin. Hileet laitettiin samaan tyyliin kuin edelliselle, mutta vain kahteen kynteen per käsi.


Mistä sitten tällainen tulva juuri tällaista manikyyriä? Ehkä osin siksi, kun omissa kynsissäni oli silloin thermogeelin päällä juuri näitä hileitä ja hileet sattuivat lojumaan pöydällä molempien hipelöitävänä.


Joku ehkä saattoi huomata, että ulkoasu on muuttunut. Taustalla on kuva mun kamalaa meteliä pitävän seinäkellon keskiosasta ja otsikon värejä muokkailin kanssa... Künsii löytyy nyt myös Facebookista ja tuolta oikealta löytyy tykkäämisnappi :) Tykkäilkää, jos tykkäätte! Sisällön osalta saatte nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, jos tuo.

9 kommenttia:

 1. Ihana uusi tausta ja nätit kynnet!
  Tuli muuten mieleen, että mun tytölle kun sanoo, että leikataan kynnet, niin se on automaattisesti varpaat ja ottaa heti sukat pois. Yleensä leikataan kyllä just ne Kynnet, eli sormet mutta pakko on ainakin katsoa niitä varpaitakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa :)

   Jännää, että hän mieltää suoraan varpaankynsiin. Voihan se olla niinkin, että on vaan kynsi-ihmisten höpinää tämä "kynnet-varpaat" -jako, kun kynsiä lakkaillessa se on yleensä sormet ja varpaat on sitten vähän erikseen. Onhan ne kynnet varpaissakin :)

   Poista
 2. Kivoja kynsiä ja varpaankynsiä:)
  Ja tää ulkoasu on ihana<3 :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit sekä varpaiden- että sormenkynnet! ♥ Ja ihana tää ulkoasu, tosi raikas c:

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet ja ihana ulkoasu!♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :)
  Kommenteista päätellen ulkoasun uudistus oli onnistunut =)

  VastaaPoista