Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

I love me - kannatti käydä

Eihän siihen mennyt rahaakaan kuin 20 euroa, eikun hetkinen...

Herätys 6:15, mikä ei ole kuin puoli tuntia normaalia arkiheräämistä aikaisemmin, mutta oli se vaikeeta. Ystävällisesti myös poikaystäväni heräsi ajoissa ja heitti mut juna-asemalle. Siellä sitten ihmeteltiin pimeyttä ja kylmyyttä ja kuvattiin mua :D

Aioin nukkua junassa, mutta ei onnistunut. Meikit kyllä pistelin naamaan junan vessassa pikapikaa...


Pasilan asemalla tapasin lukijani Cherryn ja hänen 3-v tyttärensä, joka on hulluna kynsilakkoihin :) Annoin lipun ja käveltiin yhdessä messukeskukseen, jonne opin uuden paremman reitin.

Ryntäsin suoraan kauneuden ostoskadulle ja ensimmäisenä näin Peggy Sagen standin ja valtavan värigeelivalikoiman. Menin sisään tutkimaan ja kaikkea kivaa siellä oli, mutta hinnatkin oli sen mukaiset. Pari pikkujuttua kuitenkin ostin.


Inglotin ständillä pari naista taivasteli mielenkiintoisia ripsiä ja pitihän niistä kuva napata.


Mereneidille mulla oli 25 prosentin alekuponki, en kyllä muista, mistä netin syövereistä sen repäisin, ehkä rakennekynsiryhmästä? En oo varma. No se tuli tarpeeseen, kun sieltä löytyi kaikkee mukavan erilaista, joista osan kotiutin.


En itse ole mikään opi-fani, mutta tämän korin nähdessäni saatoin pari ostaa:


Kun näin nämä hyllyt, tiesin, että nyt menee rahaa. Hinnat ei ollut halvat, mutta glitterit on päähänpinttymä, niin mihinkäs siitä pääsee. Joku ohi kävellyt tyttö kommentoi glittereitä: "2 euroo kappale! Ebaysta noita saa samalla hinnalla 10." En tiedä, jotenkin kommentti ärsytti :D Tiedostin tuon, mutta kun niitä pääsee itse valkkailemaan ja hipelöimään, ni se on niin eri asia.


Monessa paikassa tehtiin kynsiä, geelilakkailuja oli 15 eurosta 40:een (ainakin, mitä mun silmiin osui). Myös geelikynsien SM-kisat oli käynnissä ja näin, kuinka mallit työnsivät kätensä tuomarille reiästä.. Bodypainting-kisat siellä myös oli ja alla vähän kuvaa parista maalailijasta ja maalattavasta


Cesarsshop löytyi vihdoin! Haalin paljon alekamaa ja kupongilla sain pienen ilmaistuotteenkin :)


Kuvautin itseni Miyon catwalkilla. Huoh, näytän tosi väsyneeltä.


Kauneuden puolelta siirryin sitten muodin puolelle. Siellä oli paljon nahkalaukkuja ja paljon kenkiä. Joku saturaatiopiste alkaa kyllä noiden molempien kanssa tulemaan, koska en ostanut kumpiakaan. En ostanut myöskään noita alla olevia tumppuja, vaikka olivat supersöpöt <3


Terveyden puolella oli paljon ruokajuttuja ja erilaisia keskuksia, joissa pystyi mittauttamaan itseään. Mittautin kehon koostumuksen, keuhkot ja kuulon. Kaikki oli "normaalia", lihasta tosin oli normaalia vähän enemmän ;) Myös plastiikkakirurgia oli paljon näkyvillä. Noi silikonipussit on ihan kivan tuntusia, mutta en silti haluu :D


Jalat alkoi olla monen tunnin jälkeen puhki, joten kävin ylhäällä katsomassa tukkanäytöstä ja pääsin hetkeksi istumaan.


Yhden tutunkin jopa tapasin, miespuoleisen kaverini opiskeluajoilta, joka on hurahtanut terveysjuttuihin. Hänen kanssaan kierreltiin myös terveyspuolella. Kiva, kun siellä oli opas mukana :D Käytiin maistelemassa tuotteita ja puhuttiin treenaamisesta.

Olin messuilla lähes loppuun asti, lähdin 15 vaille kuusi. Ihme kyllä jalat ei erityisen kipeät ole, huolsin jalkapohjia vielä kipukoukulla ennen nukkumaan menoa.

Sitten eilisiin ostoksiin. Noita kahta kassia kanniskelin ison laukkuni lisäksi. Kävelin vielä junalta kotiin kamojen kanssa + läppärirepun, jonka työkaverini toi Pasilaan. Huomaatteko laatueron näiden ja edellisten kuvien välillä? :D


Peggy sagen "kaupasta" ei ekalla kerralla tullut ostettua kuin hopeisia tähtikukkia, mutta neonkeltainen kynsilakka (neon yellow 294) jäi mieleen kummittelemaan, joten se piti käydä vielä lopuksi noukkimassa.


Mereneidiltä mukaan tuli vaaleanpunainen glittergeeli (touch of summer), jänniä helmenpuolikkaita (n. 10 €, huh), tuollaista ihme foliota (4€) ja glitter. Alen jälkeen kaikki maksoivat reilu 21 euroa.


Opi-korista poimin neljä lakkaa. Valkoisiahan ei koskaan oo liikaa, toivottavasti noi on hyviä. Kaksi muuta vaikuttaa mielenkiintoisilta ja molemmat myyjät, keiden kanssa olin tekemisissä kehuivat tykkäävänsä juuri noista (2 kpl Alpine snow matte, Russian navy suede, Opi ink suede).


Glitterkaupassa (flash-collection) nuo putkilot oli 2 €/kpl ja purkit 3 €/kpl. Putkiloita sai 20 €:lla 12.


Cesarsshopista kahmin neljä alelaattaa (2x m62, m44 ja m58) 1,50 €/kpl. Neljä nail art-lakkaa 3 €/kpl lähti mukaan (sky blue, neon yellow, muista puuttuu tarra). Bb-voiteen sain ilmaiseksi kupongilla. Ostin myös kullanvärisen geelin ja valkoisen 3D-geelin. Oiskohan olleet neljän euron paikkeilla hinnat.


Miyolta ostin hajukynsilakan ja hopean eye-linerin (oiskohan ollut 3,95/kpl) ja samasta kaupasta kaksi käsirasvaa yhden hinnalla, tuoksuna kaakao.


Pikkuruisesta standista (Ritas kauneushoitola), ostin geelilakkoja (3 kpl/10 €) ja muotoiltavia koruja.


Sitten päivän muu saalis. Ilmaistavaraa ja pari ostettua. 


Messuilta sain paljon ideoita kynsiin ja alan jo kääntää takkiani, enkä haluaisi vaihtaa geelejä geelilakkauksiin. Aika näyttää ja tulihan noita kynsilakkojakin taas hamstrattua.

Huh, tulipa pitkä. Loppua kohden ei enää jaksanut kertoa niin paljon :D Pakko mennä syömään.

26 kommenttia:

  1. Voi tää on epäreilua kun en itse päässyt ollenkaan tonne!!! :( No, on nyt rahaa ostaa ruokaakin... Mahtavat ostokset! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorii! Mut onneks näet valoisan puolen, ei tarvi nähdä nälkää :P

      Poista
  2. Oletpas löytänyt paljon ostettavaa sieltä! :) Vau, olisinpa mäkin päässyt. Ei täällä korvessa mittään järjestetä ikinä. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei täälläkään korvessa mitään tommosta oo. Oli vähän toista kun Jyväskylän Muoti ja Kauneus -messut :D

      Siellä ois kyllä saanu tuhlattua tilin tyhjäksi.

      Poista
    2. Haha! :D Vielä tällaista... Tein tässä juuri kyselypostauksen ja toivoisin jotain kysymyksiä, tulisiko sinulla mitään mieleen? http://mella-lili.blogspot.fi/2012/10/ask-me-anything-kysely.html
      xoxo Mella

      Poista
  3. Siis ymmärsinkö oikein että toi 3d geeli oli cesarin osastolla vaan nelisen euroa? Tilasin ite just ton saman valkoisen ja nettikaupassa maksaa 14,90€ Epistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsit oikein! Ja nyt ku kuulin ton hinnan, ni alko harmittaan, etten ostanu muitakin värejä :D

      Poista
  4. kaikkee kivaa löysit ,olishan siel ollut vaik mitä ,onnex hillitsin ostovimmaani ja vaan vähän ostelin

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia vielä kerran :) Mie löysin suht kohtuudella ostettavaa itsehillintä kyllä oli koetuksella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :) Kyllä se itsehillintä vähemmästäkin koetukselle joutuu :D

      Poista
  6. Oonki pikkasen ootellu näitä messupostauksia, huoh :) Ite en päässy paikalle, ehkä ens kerralla... :) Aika kivan hintasta tuntu olevan, paljos muuten OPI:t maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen meneen ens kerralla, itekki haluun uudestaan :)
      Apua, en kyllä muista Opien hintaa, ku oikeestaan kattelin vaan niitä kahta alekoria 2/5€ ja 2/10€. En uskalla ees lähtee arvaileen.

      Poista
  7. Ihanaa, että joltain muultakin on pikkuisen karannut mopo messuilla:))

    VastaaPoista
  8. Taisit aika aikasin kattoo ton opi korin, sillä sillon ku mä sinne löysin nii jäljellä oli vaa nota suede lakkoja :( mutta ihania ostoksia teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin siellä joskus ehkä 11 aikaan lauantaina :) Mut silloin ei enää ollu semmosia punasempia suede -lakkoja, mitä jonkun blogissa näin :/

      Poista
  9. Mä oisin varmaa ihan kokonaa villiintyny noilla messuilla ja vaihtanut poikaystävänkin tavaroihin kun rahat ois ollu loppu ;D On kyl kivannäköistä ja kivoja ostoksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, Nalle ois varmasti ollut mielissään, kun joutuu vaihdetuksi pariin(kymmeneen) kynsikoristeeseen.
      En malta odottaa, että pääsen kokeileen kaikkia noita uusia juttuja :)

      Poista
  10. Hieno on kyllä saalis! :) Tämä kuulostaa nyt oudolta, mutta olin tunnistavinani nuo juna-aseman kuvan kasvot. :) Et sattunut olemaan tänään Alexandrassa hiusmallina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se musta kuulosta ollenkaan oudolta, koska kyllä mä siellä olin :D Olitko itse yleisössä vai mallina? :)

      Poista
  11. Ha-haa... kasvomuistini siis pelaa. :) Olin yleisössä. Mitäs tykkäät lopputuloksesta, jos saa udella? :) Oli tällaiselle hiusmuotoilijan alulle ihan uus värjäystekniikka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii :)
      Lopputulos on hyvä, oon saanu ihan miljoonasti kehuja ja väristä tykkään toosi paljon. Järkyttävää on kuitenkin hiusten lyhyys. Ei oo ikinä ollu näin lyhyitä hiuksia. Mitäs mieltä sä ammattilaisen alkuna oot? :)

      Poista
    2. Liityn ehdottomasti kehujien joukkoon! :) Väri on mahtava ja leikkaus hyvä. Ei ihan joka tytölle sopiskaan, mutta sulle sopii! :)

      En tosin ihmettele, että pituus järkyttää, lähtihän tuosta alkutilanteesta sentti kavereineen. :D Mä kovasti arvostan ja ihailen ihmisiä, jotka uskaltaa tehdä tollaisia muutoksia. :)

      Poista
    3. Kiitos :)
      No joo, mä oon kyllä yleensä semmonen jänishousu mitä hiuksiin tulee. Nyt halusin jotain uutta ja päätin sit luottaa ammattilaisiin. Ja kyllähän mä sitä muutosta sain :D Loppu hyvin, kaikki hyvin!

      Poista