sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Mein klein mutter!

Tuo biisi on hyvä: Semmareiden "Mein klein mutter". Ja äidin kynsistähän tässä postauksessa on kyse.


Sinistähän hän pyysi viimeksi ja vasta nyt nähtiin seuraavan kerran. Toki vieläkin laitoin sinistä. Color Clubin Sky High pääsi olemaan tämä sininen. Olin aikaisemmin ajatellut meriaiheisia, mutta kesä ehti kääntymään syksyksi, joten muutin suunnitelmia. Myös meriaiheisten leimojen vähyys (yksi onneton ankkuri!) auttoi suunnitelmien vaihdossa, leimasin tähtiä.


Leimasin hopealla Konadin lakalla Bundle monsterin laatasta B21. Kaikkiin kynsiin sama kuvio ja peukkuihin ja nimettömiin metallinvärisiä helmenpuolikkaita isoihin tähtiin.


Seuraaviin kynsiin toiveena on keltainen, oranssi ja ruskea. Ideakin on jo vähän mielessä. Saattaa kyllä muuttua matkalla kuten tämäkin...

6 kommenttia:

 1. Ihana väri! Kauniisti oon kuvannut sun käytetyt tarvikkeet, vähän oot nähnyt vaivaa :)
  Ja naureskelen täällä muuten... mein klein mutter :D En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä biisistä, mutta ilmeisesti sen tekijätkään ei ole kuulleet kiekiopista :D Hihihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun mielestä tuo vene-kukka-asetelma mun huoneessa kotikotona on niin hieno, että se ansaitsi tulla kuvatuksi. Toki kuvasin sitä ilmankin noita tarvikkeita.
   Ja toi biisi, siinä lauletaan kyllä ihan mitä sattuu mm. "Ich bin eine Wunderbaum" jne.
   http://www.youtube.com/watch?v=wwvaj0omQVY

   Poista
  2. Pitää kyllä mennä kattoon toi biisi, kuulostaa niin hyvältä :D

   Poista
  3. Semmarit. <3 Kyseinen biisi oli tehty vitsinä Saksan kiertueelle, jostain syystä saksalaiset ei olleet innostuneet. Me suomalaiset sitäkin enemmän. :D

   Poista