keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Aggggryylit

Tein ihka ekat akryylikynnet!! Koekaniinina oli työkaverini. Itseasiassa en olisi niitä muuten tehnytkään, mutta hän pyysi. Hänellä geelikynnet ovat pysyneet huonosti. Yleensä irtoilevat noin viikon-kahden jälkeen kokonaisina. Ainoa poikkeus oli kevättalvi, jolloin kynnet pysyivät mukana seuraavaan huoltoon asti, eli 3-4 viikkoa. Molemmat oltiin ihan ymmällään kynsien tippuilusta ja nyt hän keksi pyytää akryylejä. Olin tilannut välineet aikaisemmin 3D-kuvioiden tekoa varten, joten vähän harjoitusta niistä oli.


Mutta olihan se aloittaminen hankalaa. Käytin muotteja pidennyksiin ja akryylin muotoilu vaikutti mukavalta. Aluksi ongelmana kumminkin oli tarpeeksi isojen pallojen saanti. Ensimmäiset kynnet muodostuivat varmaan 7-8 osasta, kun loppua kohti pääsin jo 5 osalla. Mallivideossa ne tehtiin kolmella pallolla.


Viilailukin oli ihan erilaista kuin geelien. Akryyli on huomattavasti joustavamman oloista ja ei tule niin sellaista pölyä kuin geeleistä, vaan enemmän murusia. Tein kynnet läpinäkyvällä akryylillä ja päällystin ne valkoisella geelilakalla ja päällysgeelillä. Väreistä olin nimittäin ottanut mukaan vain geelilakkoja, koska ajattelin niiden olevan tarpeeksi ohuita päälle laitettaviksi. Nyt vaan sitten annetaan ajan kulua ja katsotaan, miten kynnet pysyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti